Sopadaki Kan Cinayeti Çözecek - Son Dakika
Güncel

Sopadaki Kan Cinayeti Çözecek

Sopadaki Kan Cinayeti Çözecek

Samsun'da Mehmet Dumanoğlu'nu döverek öldürdükten sonra cesedini yol kenarında bıraktıkları öne sürülen 5 şüpheli gözaltına alındı.

18.02.2013 14:10  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 43 yaşındaki Mehmet Dumanoğlu'nu döverek, başına sopayla vurarak öldürdükten sonra cesedini yol kenarında bıraktıkları öne sürülen 5 şüpheli gözaltına alındı. Cinayetin 1 numaralı şüphelisi S.K.'da, üzerinde kan lekesi bulunan sopa bulundu. Sopadan alınan kan örneği incelemeye alındı.

Olay, dün İlkadım İlçesi Yukarıavdan Köyü'nde meydana geldi. Sabah işe giden bir kişi jandarmayı arayarak yol kenarında bir erkeğin hareketsiz yattığını ihbar etti. Sevk edilen jandarma yerde yatan kişinin evli ve 4 çocuk babası, seyyar balıkçı Mehmet Dumanoğlu olduğunu, dövüldüğü ardından başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Yapılan incelemede cesedin etrafında birden fazla kişiye ait ayakkabı izi tespit edildi. Ceset savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yapılan soruşturma sırasında Mehmet Dumanoğlu'nun Canik İlçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde oturduğu, olay günü U.A., M.M., S.C., S.K. ve H.K. ile birlikte olduğu; S.K. ile aralarında eski husumet bulunduğu belirlendi. Güvenlik güçleri S.K. dışındaki şüphelileri dün yakalayarak gözaltına aldı. Cinayetin 1 numaralı şüphelisi olan ve polis tarafından aranan S.K. ise, aynı gün Canik Belediyesi Hizmet Binası'nın camını sopayla kırınca polis tarafından yakalanarak mala zarar verme suçundan gözaltına alındı. Bu kişide ele geçirilen sopanın üzerinde kan izlerinin tespit edilmesi üzerine örnek alındığı ve yapılacak olan DNA testinden sonra öldürülen Mehmet Dumanoğlu'na ait olup olmadığının belirleneceği belirtildi. Gözaltındaki 5 zanlının jandarmadaki sorgularının devam ettiği bildirildi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sopadaki Kan Cinayeti Çözecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement