Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor

Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor

Başkan Karaosmanoğlu, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle SGK İl Müdürü Nurettin Nacar ve yönetimini kabul etti.

13.05.2014 12:27  Güncelleme: 12:25

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kocaeli İl Müdürü Nurettin Nacar, 12-18 Mayıs tarihlerinde kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayan ve çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, "Vatandaşımız bu kurum altında eskisinden daha kaliteli hizmet alıyor" dedi.

KURUM YÖNETİCİLERİ KATILDI

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, Sosyal Güvenlik Kurumu Kocaeli İl Müdürü Nurettin Nacar'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ile kurum müfettişleri katıldı.

DAHA KALİTELİ HİZMET

Sosyal Güvenlik Kurumu Kocaeli İl Müdürü Nurettin Nacar, 12-18 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Sosyal Güvenlik Haftası sebebiyle Büyükşehir Belediye Başkanına nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Sosyal Güvenlik Kurumu Kocaeli İl Müdürlüğü'nün ziyaretine teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu ise Sosyal Güvenlik Haftasını kutladı. Başkan Karaosmanoğlu, "Eskiden SKK olan bu kurum, SGK olarak değişmişti. Vatandaşımız bu kurum altında eskisinden daha kaliteli hizmet alıyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement