Sosyal platform üzerinden sahte dekontla dolandırıcılık yapan 3 kişi tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sosyal platform üzerinden sahte dekontla dolandırıcılık yapan 3 kişi tutuklandı

Sosyal platform üzerinden sahte dekontla dolandırıcılık yapan 3 kişi tutuklandı
06.02.2024 20:46  Güncelleme: 03:46

Kocaeli'de, satın aldıkları ürünler için sosyal platform üzerinden sahte dekont göndererek; yaklaşık 90 bin lira dolandırıcılık yapan 3 kişi tutuklandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şikayetler üzerine başlattıkları çalışmada dolandırıcıların kimliklerini tespit etti. Operasyonla yakalanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

KOCAELİ'de, satın aldıkları ürünler için sosyal platform üzerinden sahte dekont göndererek; yaklaşık 90 bin lira dolandırıcılık yapan 3 kişi tutuklandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri; satın aldıkları ürünler için sahte dekontları sosyal platform üzerinden göndererek dolandırıcılık yapıldığı şikayetleri üzerine çalışma başlattı. Ekipler, dolandırıcılık yapanların G.G, E.C. ve S.K. oldukları belirledi. Şüpheliler, operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin bu yöntem ile 90 bin liralık dolandırıcılık yaptıkları belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sosyal platform üzerinden sahte dekontla dolandırıcılık yapan 3 kişi tutuklandı - Son Dakika


Advertisement