Sözcü Gazetesi Sahibi Burak Akbay Hakkında Yakalama Kararı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sözcü Gazetesi Sahibi Burak Akbay Hakkında Yakalama Kararı

16.01.2025 20:59

Sözcü Gazetesi'nde yayınlanan bazı haberler nedeniyle Burak Akbay hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Akbay, duruşmaya katılmadığı için ifadesinin alınması için yurt dışında olduğu gerekçesiyle mahkeme kararıyla aranmaya başlandı.

SÖZCÜ Gazetesi'nde yayınlanan bazı haberler nedeniyle açılan davanın daha önce yapılan duruşmalarına katılmayan gazetenin sahibi Burak Akbay hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Sözcü Gazetesinde yayınlanan bazı haberler nedeniyle İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın bir önceki duruşmasına katılmayan Burak Akbay'ın ifadesinin alınmasına karar veren mahkeme heyeti, yurt dışında olan ve duruşmaya katılmayan Akbay hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sözcü Gazetesi Sahibi Burak Akbay Hakkında Yakalama Kararı - Son Dakika


Advertisement