SPOR Hamza Yerlikaya Millet olarak onur ve gurur duyduk - Son Dakika
Güncel

SPOR Hamza Yerlikaya Millet olarak onur ve gurur duyduk

Hamza Yerlikaya Millet olarak onur ve gurur duydukKaan ÜLKER BELGRAD (Sırbistan), (DHA) - Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'ndaki milli güreşçiler ile millet olarak onur ve gurur duyduklarını söyledi.

16.09.2022 22:04  Güncelleme: 22:08

Hamza Yerlikaya Millet olarak onur ve gurur duyduk

Kaan ÜLKER BELGRAD (Sırbistan), (DHA) - Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'ndaki milli güreşçiler ile millet olarak onur ve gurur duyduklarını söyledi.

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nı yerinde takip eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, serbest stil 125 kiloda altın madalya kazanan Taha Akgül'ü tebrik ederek, 'Bu, buradaki 4'üncü altın madalyamız. Burhan'ı, Rıza'yı, Yasemin'i, Taha'yı tebrik ediyoruz. Millet olarak onur ve gurur duyduk. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen federasyonlarımıza, hocalarımıza, antrenörlerimize çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Türk sporu yeniden diriliş, yeni var oluşunu gösteriyor. Son zamanlardaki alınan madalyaları da görüyorsunuz. Bunlar sürekli artarak büyüsün istiyoruz. Herkese teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

SPOR Hamza Yerlikaya Millet olarak onur ve gurur duyduk
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SPOR Hamza Yerlikaya Millet olarak onur ve gurur duyduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement