Spor Ragbi Lig Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Spor Ragbi Lig Turnuvası Sona Erdi

Spor Ragbi Lig Turnuvası sona erdi (HD)SPOR Ragbi Lig Turnuvası sona erdiBuse Nur ARSLANOĞLU İSTANBUL,(DHA)Kadıköy Kalamış Sahili'nde 26 takımın katıldığı 3'üncü Uluslararası İstanbul Plaj Ragbi Lig Turnuvası hafta sonu tamamlandı.

02.07.2018 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Ragbi Lig Turnuvası sona erdi (HD)

SPOR Ragbi Lig Turnuvası sona erdi

Buse Nur ARSLANOĞLU İSTANBUL,(DHA)

Kadıköy Kalamış Sahili'nde 26 takımın katıldığı 3'üncü Uluslararası İstanbul Plaj Ragbi Lig Turnuvası hafta sonu tamamlandı.

Erkekler finalinde rakibi Exiles'ı 5-1 mağlup eden Lycans şampiyon olurken, kadınlarda ise Kadıköy Daltons rakibi ODTÜ'yü 4-3 yenerek zafere ulaştı. Taraftarların da yoğun ilgiyle takip ettiği turnuva 30 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Turnuva süresince 300'den fazla sporcu Kalamış Parkı'nda kurdukları çadırlarda kamp yaparak, çalışmalarına devam ettiler.

İlk karşılaşmalar gerçekleşirken Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulunan Ragbi Lig Derneği Başkanı Gürol Yıldız, Türkiye'de yeni gelişmeye başlayan bu sporun geleceğiyle ilgili hedeflerinden de söz etti. Ragbi Milli Takımı'nın ilk kez Dünya Kupası daveti aldığını ve katılacağını müjdeleyen Yıldız, Türkiye, Ragbi Lig Dünya Kupası'na davet edildi. Avustralya'da, Sydney'de oynanacak. 30 Ağustos'ta ve tüm dünyada Türk asıllı oyuncuları davet ediyoruz. Avustralya'da oynayan 4 tane çok iyi seviyede oyuncumuz var. Örneğin, Aydan Sezer, Emre Güler gibi oyuncularımız var. Bunlar çok güzel şeyler. Çok önemli bir şey olarak altını çizeyim, bizim bu sporu Türkiye'de federasyonlaştırdıktan sonra ragbinin gelişmesine çok büyük bir katkısı oldu dedi.

TURNUVA SONRASI KEYİFLİ ANLAR

Turnuvanın sona ermesinin ardından sporcuların katıldığı bir organizasyon düzenleyen Ragbi Lig Derneği, 'Plaj Ragbi Lig After Party' adıyla gerçekleşen geceye ragbi tutkunlarını da davet etti. Gecede, turnuvanın yorgunluğunu atan sporcular, keyifli anlar yaşadı.

Spor Ragbi Lig Turnuvası Sona Erdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spor Ragbi Lig Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement