Spor Şenlikleri Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Spor Şenlikleri Sona Erdi

Spor Şenlikleri Sona Erdi

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü 'nce düzenlenen 'Spor Şenlikleri' kapanış programı renkli görüntülere sahne oldu.

30.04.2013 15:37

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, çocukların spora olan ilgilerini artırmak ve birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği 'Spor Şenlikleri', basketbol ve voleybol branşlarında oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Muay Thai, Budokai-Do ve Badminton branşlarında gerçekleştirilen mücadelelerin ardından Esenler Belediyesi Spor Kompleksi'nde düzenlenen basketbol ve voleybol karşılaşmalarında Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Aksu, Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza, AK Parti Esenler İlçe Başkan Yardımcısı Abdurrahman Bölük ve çok sayıda veli de çocukların heyecanına ortak oldu.

VELİLER DE YARIŞTI

Spor Şenlikleri'nin kapanış programı, basketbol ve voleybol kategorilerinde eğitim alan sporcuların gösterileriyle başladı. Çeşitli yetenek yarışmalarıyla devam eden şölende, gösteri maçları da yapıldı. Sporcular sahada yeteneklerini sergilerken, veliler de tribünden çocuklarına destek verdi. Ayrıca programın sonunda veliler arası basketbol ve voleybol yarışması da düzenlendi.

KEMER TAM BİR YAŞAM ALANI OLACAK

Programa katılan velilere yönelik bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Sizin için burada çocuklarınızı spor yaparken izlemek, bizim için ise sizin ve çocuklarınızın tebessüm etmeniz en keyifli şeydir" dedi. Esenler Belediyesi Spor Kompleksi'nde 4 bine yakın çocuğun eğitim aldığını belirten Göksu, Kemer Mahallesi'nin büyük bir yaşam alanı olacağını belirtti. Göksu, "Stadyumu yıkarak, yerine hem stadyum hem de salon sporları merkezi yapıyoruz. Hemen yanına da sporcu eğitim merkezi yapacağız. Burada bütün çocuklarımızın branş branş eğitileceği büyük bir sporcu merkezi yapıyoruz. Buraya ayrıca büyük bir bölge parkı yapıyoruz. Yürüyüş alanlarının olduğu piknik alanlarının olduğu 70 bin metrekare park yapacağız ve burası böylelikle büyük bir yaşam alanına dönüşecek" diyerek sözlerine son verdi.

Konuşmasının ardından Belediye Başkanı Göksu, yarışmaların birincilerine madalya ve çiçeklerini verdi. Spor şöleninde ayrıca 250 sporcuya spor kıyafetleri de dağıtıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Spor Şenlikleri Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement