SPOR TFF Yönetimi Süper Lig kararını verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

SPOR TFF Yönetimi Süper Lig kararını verdi

28.05.2020 16:41  Güncelleme: 02:04

SPOR TFF Yönetimi Süper Lig kararını verdiİSTANBUL,(DHA) -Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantıda Süper Lig ile ilgili son kararını verdi.

SPOR TFF Yönetimi Süper Lig kararını verdi

İSTANBUL,(DHA) -

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantıda Süper Lig ile ilgili son kararını verdi. Süper Lig'in 2019-20 sezonunda kalan 8 hafta daha önce belirlendiği gibi 12 Haziran'da başlayacak. Süper Lig'de 7 takımın 'küme düşme kaldırılsın' başvurusu reddedildi. Lig 12 Haziran'da başlayacak ve önümüzdeki ilk 5 haftanın fikstürü bugün açıklanacak. Türkiye Kupası kaldığı yerden devam edecek ve yarı final maçlarının rövanş fikstürü de bugün açıklanacak.

Maçlara deplasmanlı bir şekilde devam edilecek ve takımlar bu süreçte 5 oyuncu değişikliği yapabilecek. Maçlarda uygulanacak bazı koronavirüs önlemleri ise şöyle

-Statlarda maç günü bulunacak görevli sayısı kısıtlı olacak

-Basın akreditasyonları kısıtlanacak

-Görevli kişiler maçlardan 2 gün önce testten geçirilecek

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SPOR TFF Yönetimi Süper Lig kararını verdi - Son Dakika


Advertisement