Sth Turizm İle Tarihin Parçası Olmaya Ne Dersiniz? - Son Dakika
Güncel

Sth Turizm İle Tarihin Parçası Olmaya Ne Dersiniz?

Sth Turizm İle Tarihin Parçası Olmaya Ne Dersiniz?

Hırvatistan'ın başkenti ve en yüksek nüfusa sahip şehri olan Zagreb, geniş parkları, gotik mimarisi ve sembol haline gelmiş tramvayı ile meşhurdur.

26.08.2013 12:08

STH Turizm gezginleri Zagreb'in kendine has tarih kokan sokakları, Dalmaçya kıyılarının nefes kesen güzelliği ve Dubrovnik'in bembeyaz mimarisiyle insanı ilk anda içine çeken büyüsü ile Hırvatistan'ı büyük bir keşfe davet ediyor.

Hırvatistan'ın başkenti ve en yüksek nüfusa sahip şehri olan Zagreb, geniş parkları, gotik mimarisi ve sembol haline gelmiş tramvayı ile meşhurdur. Şehrin her yerine dağılmış pastaneleri serin bir mola vermek için ideal duraklardır. Kravat adını Hırvatların boynuna taktığı bir tür fulardan aldığı için hediyelik eşya olarak her yerde kravat satılmaktadır. Sokakların araç trafiğine kapalı olduğu Zagreb'te her yere ulaşım tramvayla sağlanmaktadır. Zagreb aralarında St.Stephen Katedrali ve St.Mark Kilisesi'nin de olduğu görülmeye değer büyük bir tarihi mirasa sahiptir.

STH Turizm farkıyla tatili tercih edenler için gotik mimarisi ile insanı büyüleyen Hırvatistan'ın başkenti Zagreb turu 450 €'dan başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.

Geçtiğimiz yıllarda vizesiz gidilebilen cennet köşelerden biri olarak ünlenen Hırvatistan 1 Temmuz 2013 itibariyle Avrupa Birliği'nin resmi üyesi olduğundan dolayı Hırvatistan'a seyahat artık vize gerektiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sth Turizm İle Tarihin Parçası Olmaya Ne Dersiniz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement