Kırşehir'deki STK'lardan Erdoğan'a Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'deki STK'lardan Erdoğan'a Tam Destek

Kırşehir\'deki STK\'lardan Erdoğan\'a Tam Destek

AHİ Bir Kardeşlik Platformu ve Kırşehir'deki çeşitli sivil toplum kuruluşlar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seçimlerde destek vereceklerini bildirdi.

07.08.2014 19:13  Güncelleme: 19:40

AHİ Bir Kardeşlik Platformu ve Kırşehir'deki çeşitli sivil toplum kuruluşlar, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seçimlerde destek vereceklerini bildirdi.

AHİ Bir Kardeşlik Platformu ve Kırşehir'deki çeşitli sivil toplum kuruluşların katıldığı toplantıda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek sözü geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hüseyin Çelik'in de katılmış olduğu program Ağalar Konağındaki yemekte başlarken, Kültür Müdürlüğünde Konferans Salonunda Yapılan toplantı ile devam etti.

AHİ Bir Platformu Başkanı Şükrü Koç ve yönetim kurulu üyelerinin yanısıra, AHİ Bacyan Derneği Başkanı İbrahim Küçükdeveci, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ahmet Gökbel, Memursen Başkanı Necati Yılmaz, Yabanlılar Derneği Başkanı Naci Sargın, İHH Kırşehir Temsilcisi Mehet Tekcan, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu, Seva Vakfı Başkanı Abdurrahman Canlı, Yunus Emre Derneği Başkanı İbrahim Kaya, Kimder Başkanı Sami Keleş ve çok sayıda STK Temsilcilerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan AHİ Bir Başkanı Koç, Kırşehir de birlik ve beraberliği sağlayarak başarı içerisinde çalıştıklarını kaydetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hüseyin Çelik, Kırşehir'deki STK temsilcilerinin birlik ve beraberlik içerisinde gördüğünden mutlu olduğunu kaydetti. Çelik, "Biz 10 Ağustos'ta Allah nasip ederse Başbakanımızı nitelikli bir çoğunlukla cumhurbaşkanı seçmekle mükellefiz. Böyle bir anlaşmamız var şuanda biz bunun için seferber olmuş durumdayız. Halkımızdan da büyük bir teveccüh var. İnşallah kazasız belasız huzur içerisinde birinci turda bu işi bitireceğiz. Böyle bir görüntü var. Kamuoyu araştırmaları da bunu gösteriyor. Allah izin verirse STK temsilcilerimiz ve AHİ Bir Platformu gibi güzel oluşumlar bizi mutlu etmektedir. Kırşehir'de de inşallah çalışmalarımız netice verecek ve başarılı olacağız. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız partimiz kurulduğu günden buyana bu millete 12 sene boyunca hizmet etmiş ve bundan sonrada hizmet etmeye devam edeceğini belirtmiştir.

Başbakanımız şimdi ise cumhurbaşkanlığına talip olmuştur. Nitelikli bir çoğunluk aracılığıyla, Kırşehir'in 10 Ağustos'ta Başbakanımızın yanında olmasını bekliyoruz. Rabbilalemi'nin izniyle başbakanımızın cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte, halk tarafından seçilmiş bir cumhurbaşkanı, halk tarafından seçilmiş bir başbakan bu ülkeye daha da fazlasıyla hizmet verecektir ve onlar ile birlikte hükümetinde milletinin desteğini aldığı görüldüğünde bu uyum ile çalışan bir kadroyla Türkiye çok güzel yerlerde olacaktır" ifadelerini kullandı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırşehir'deki STK'lardan Erdoğan'a Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement