STK'ların Görüşleri Hizmetlere Öncülük Ediyor - Son Dakika
Güncel

STK'ların Görüşleri Hizmetlere Öncülük Ediyor

STK\'ların Görüşleri Hizmetlere Öncülük Ediyor

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'nde yapılan hizmetlere STK'ların görüş ve önerilerinin öncülük ettiğini söyledi.

27.08.2013 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Yılmaz, Gölcük Din Görevlileri Derneği ve Aktif Fikir Platformu'nu ayrı ayrı kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'nin gelişimi ve değişimine öncülük edecek her öneri ve görüşe açık olduklarını söyledi.

DİYANET İŞLERİ'NDEN ZİYARET

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Yılmaz ile Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Yılmaz, Başkan Karaosmanoğlu'na Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınlarını ve kendisinin yazdığı bazı eserleri hediye etti. Başkan Karaosmanoğlu, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Yılmaz ve İl Müftüsü Sönmezoğlu'nu misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

DİN GÖREVLİLERİ VE FİKİR PLATFORMU

Gölcük Din Görevlileri Derneği Başkanı Tacettin Tarı ile yönetiminde yer alan din görevlileri de, Başkan Karaosmanoğlu'na konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu, dernek başkanı Tarı ile beraberindekilere görevlerinde başarılar diledi. Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret eden Sivil Toplum Kuruluşları(STK) arasında Aktif Fikir Platformu da yer aldı. Ziyarette, çok sayıda meslek kuruluşundan oluşan Aktif Fikir Platformu'nun yaptığı çalışmalarla ilgili Başkan Karaosmanoğlu'na bilgi verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel STK'ların Görüşleri Hizmetlere Öncülük Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement