Stratejik Pazarlamayı İşin Profesyonelinden Öğrenmek İster Misiniz - Son Dakika
Güncel

Stratejik Pazarlamayı İşin Profesyonelinden Öğrenmek İster Misiniz

Stratejik Pazarlamayı İşin Profesyonelinden Öğrenmek İster Misiniz

Pazarlama Alanında Kariyer Düşleyen Yeni Mezun Musunuz?

24.01.2011 14:59

Yoksa başarılı bir markanın arkasında yatanları bilmenin kariyerinde fark yaratacağını keşfeden genç bir profesyonel mi? O zaman doğru IBS'ye! Istanbul Business School'un 4 haftalık Stratejik Pazarlama eğitimi 5 Şubat'ta Hilton ParkSA'da başlıyor!

İş dünyasındaki üst düzey yöneticilerden oluşan eğitmen kadrosu ve pratiğe yönelik program içerikleriyle fark yaratan Istanbul Business School, genç profesyonellere, üniversiteden yeni mezunlara ve üniversite öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan Stratejik Pazarlama eğitimini başlatıyor. Program, Türkiye'de her gün değişen, yenilenen pazarlama türlerini ve trendlerini yakından takip ederek fark yaratan profesyoneller yetiştirmeyi amaçlıyor.

IBS'teki Stratejik Pazarlama eğitiminin piyasadaki benzer eğitim programlarından farkı, teorinin yanı sıra pratiğin de olduğu bir ortamda, iş dünyasının ihtiyaçlarını, yanlış ve doğrularının iş deneyimi yaşatarak öğretmesinden geliyor. Öğrenciler, aynı zamanda seçkin bir kuruluşta üst düzey yönetici olan eğitmenlerinden güncel ve pratik bilgiler edinmekle kalmıyor, işin profesyonelleriyle birebir iletişim kurma fırsatı da buluyor. IBS öğrencilerine kariyerlerinde yeni kapılar açabilecek profesyonel bağlantılar kurmaları için de ortam yaratıyor.

Pazarlamanın temel prensiplerinden marka yönetimine kadar geçen tüm süreçlerin detaylı olarak ele alınacağı, aynı zamanda workshop çalışmaları ve uygulamalar ile katılımcılara stratejik pazarlamanın stratejik tarafını öğretmeyi hedefleyen program 4 hafta 32 saat sürecek. Maçka Hilton ParkSA' da Cumartesi günleri saat 10.00-18.00 arasında gerçekleşecek. Coca-Cola Türkiye Pazarlama Müdürü Tolga Ünvan, Kraft Foods Pazarlama Müdürü Tamer Karabay, Digiboard Pazarlama ve Marka İletişimi Direktörü Demet Artuç, Nielsen Company Tüketici Araştırma Direktörü Bahadır Tomaç gibi sektörün önde gelen isimlerinin vereceği eğitim katılımcıların kariyerinde yeni fırsatlar yaratacak.

IBS'te daha önce verilen Stratejik Pazarlama eğitimine katılan Feryal Göreğen deneyimlerini şöyle aktardı: "Ali Raif İlaç A.Ş.' de tıbbi mümessil olarak çalışıyorum. Sağlık sektöründe pazarlama alanında bir kariyer hedefliyorum. Bunu gerçekleştirebilmek için profesyonel isimlerden eğitim almanın önemini fark ettim. İnternette çeşitli araştırmalar yaptım ve Istanbul Business School'a rastladım. Sitedeki referansların güçlü olması ve zengin program içerikleri, IBS'te Stratejik Pazarlama eğitim programına katılmamı sağladı. Hem eğitmenlerin hem de İstanbul Business School çalışanlarının profesyonelliğiyle eğitimler çok verimli geçti."

Stratejik Pazarlama Eğitimi Program Direktörü ve aynı zamanda Peugeot Türkiye Lojistik Müdürü Olcay Arıcan programa ilişkin olarak şunları söyledi: "Stratejik Pazarlama farklı disiplinler ve kültürlerin karışımlarını üniversitelerdeki teorik ağırlıklı bilgilerle birleştirerek fark yaratmak isteyenlerin tercih etmesi gereken bir program. Özellikle iş hayatına yeni başlamış ya da mevcut profesyonel tercihlerini sorgulayan çalışanlar, farklı sektörlerden profesyonellerle sorgulama yapma imkânlarını bulacaklar."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Stratejik Pazarlamayı İşin Profesyonelinden Öğrenmek İster Misiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement