Okul Müdürü Sucuk Partisine Katılmayan Öğrencilerini Tehdit Etti - Son Dakika
Güncel

Okul Müdürü Sucuk Partisine Katılmayan Öğrencilerini Tehdit Etti

Tarihi Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde sucuk partisi düzenleyen okul müdürü, partiye katılmak istemeyen öğrencilerine sınıf ortasında hakaret edip tehdit etti.

11.01.2018 17:03  Güncelleme: 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde okuyan bazı öğrencilerin velileri, okul bahçesinde düzenlemek istediği sucuk partisine katılmak istemeyen öğrencilere sınıf ortasında hakaret edip tehdit ettiği iddiasıyla okul müdürü Necati Yener hakkında suç duyurusunda bulundular.

VELİLER SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan yaklaşık 20 öğrenci velisi hazırladıkları suç duyurusu dilekçelerini savcılığa verdiler.

Öğrencilerin disiplin soruşturmalarıyla tehdit edildiğini iddia eden öğrenci velisi Sarıcan, "Okulda bir huzur kalmadı. Mevzu okulda eğitim değil neredeyse. Sürekli bir huzursuzluk ortamı var. Bununla ilgili bakanlığın okulda yürüttüğü bir soruşturma var. Biz de bugün buraya okul müdürü hakkında savcılığa dilekçe vermek üzere geldik" diye konuştu.

VEJETARYAN ÖĞRENCİYİ ZORLA SUCUK PARTİSİNE GÖTÜRDÜ

Öğrenci velisi Recep Tunaoğlu da, okul müdürü Necati Yener'in bugün sınıfa giderek öğrencilerin cep telefonlarını topladığını ardından da, "Bundan önce öğretmenlerinize bir sürü saygısızlık yaptınız. Bundan sonra hiçbir şekilde bu saygısızlıklarınızı müsamaha etmeyeceğim" dediğini ileri sürdü. Okulda Cuma günü için 10 gün öncesinden bir sucuk partisi tertip edildiğini belirten öğrenci velisi Tunaoğlu, "Benim kızım vejetaryen olduğu için gitmeyecek. Öğrencilere, 'Siz diğer sınıfları organize ediyorsunuz. Bu sınıfları organize ettiğiniz için hepiniz suçlusunuz' diyor. Disipline vereceğini bildirerek, 'haysiyetsizler, şerefsizler, soytarılar' demiş. Bunların hepsini aynen söylemiş" iddiasında bulundu.

BİMER'E ŞİKAYETTE BULUNDULAR

Kızının11. sınıfta okuduğunu ve üniversiteye hazırlandığını anlatan öğrenci velisi, CİMER'e de BİMER'e de başvurduklarını ancak henüz bir cevap alamadıklarını söyledi.

Öğrenci velilere daha sonra savcılığa giderek okul müdürü Necati Yener hakkında 'tehdit ve hakaret' suçlamasıyla şikayette bulundu.

Okul Müdürü Sucuk Partisine Katılmayan Öğrencilerini Tehdit Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okul Müdürü Sucuk Partisine Katılmayan Öğrencilerini Tehdit Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement