Sulama Kanalında Beline Bidon Bağlı Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sulama Kanalında Beline Bidon Bağlı Erkek Cesedi Bulundu

Sulama Kanalında Beline Bidon Bağlı Erkek Cesedi Bulundu
08.10.2012 13:48

Fatih KARAÇALI ADANA, (DHA) - ADANA'da sulama kanalında sürüklenen vücuduna plastik bidon bağlı bir erkek cesedi bulundu.

Fatih KARAÇALI ADANA, (DHA) - ADANA'da sulama kanalında sürüklenen vücuduna plastik bidon bağlı bir erkek cesedi bulundu.

Merkez Seyhan ile Çukurova İlçelerini birbirinden ayıran Mavi Bulvar'da bugün sabah yürüyüş yapan vatandaşlar, Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalında akıntıyla sürüklenen bir ceset gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polisler ile Büyükşehir Belediyesi'nin arama kurtarma ekibi olan CANKUR olay yerine geldi. Ekipler, akıntıyla sürüklenen 30-35 yaşlarında üzerinde spor ayakkabı, kot pantolon ve gömlek bulunan cesedi sudan çıkardı. Vücudunun değişik yerlerinde kamışlar saplı olan ve belinde olta ipiyle bağlanmış bir plastik bidon bulunan ceset, Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Uzun süre suda beklediği için tanınmaz haldeki cesedin kime ait olduğu ve ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sulama Kanalında Beline Bidon Bağlı Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika


Advertisement