Şule Perinçek 550 Merve Kavakçı Mecliste Olsa, Allah Bizi Korusun - Son Dakika
Güncel

Şule Perinçek 550 Merve Kavakçı Mecliste Olsa, Allah Bizi Korusun

Şule Perinçek 550 Merve Kavakçı Mecliste Olsa, Allah Bizi Korusun

İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek, Kadınlar Meclis'te olmalı denildi, evet kadınlar olmalı. Ama biliyorsunuz Merve Kavakçı da kadın.

07.12.2014 21:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek, Kadınlar Meclis'te olmalı denildi, evet kadınlar olmalı. Ama biliyorsunuz Merve Kavakçı da kadın. 550 tane Merve Kavakçı orada olsa. Tahtalara vurduk, Allah bizi bundan korusun diye dedi.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Afyonkarahisar Şubesi, Beyaz Saray Düğün Salonu'nda dayanışma gecesi düzenledi. Geceye, İşçi Partisi Genel Başkan yardımcıları Şule Perinçek ve Naci Beştepe, Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Karanlık, TGB Genel Başkan Yardımcısı Bora Çelik, Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz ve davetliler katıldı.

'TAHTALARA VURDUK, ALLAH KORUSUN'

Gecede konuşan Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek, kadınların Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) daha çok temsil edilmesine ilişkin kampanyaları yorumladı. Perinçek, Kadınlar mecliste olmalı denildi, evet kadınlar olmalı. Ama biliyorsunuz Merve Kavakçı da kadın. 550 tane Merve Kavakçı orada olsa. Tahtalara vurduk, Allah bizi bundan korusun diye dedi.

Örgütlü mücadelenin başarı için önemli olduğuna dikkati çeken Perinçek, Sadece kadın olmak yetmiyor, nasıl kadın olduğunu tanımlamak da gerekiyor. Siyasete girmek gerekiyor, örgütlü mücadeleye katılmak gerekiyor. Kararlar Ankara'da veriliyor. Derneklerimiz var. Haklarımızın farkına varmamızda bize yardımcı oluyorlar diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şule Perinçek 550 Merve Kavakçı Mecliste Olsa, Allah Bizi Korusun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement