Süleymanpaşa'nın filizlerine bir destek de TESKİ'den - Son Dakika
Güncel

Süleymanpaşa'nın filizlerine bir destek de TESKİ'den

Süleymanpaşa\'nın filizlerine bir destek de TESKİ\'den

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yaklaşık bir buçuk yıl önce hizmete konulan ve şu an yüzün üzerinde öğrencinin burs alması sağlanan "Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa'nın Filizleri Yetişiyor" projesine Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden de destek geldi.

14.03.2017 10:52  Güncelleme: 10:54

3 ÖĞRENCİYE HER AY 200 TL BURS VERECEKLER

Maddi olanakları kısıtlı ve ailesinin gelir düzeyi düşük, ekonomik olarak bursa ihtiyacı olan öğrencilerin, ülkeye yararlı kişiler olarak yetiştirilmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında TESKİ çalışanları gönüllü olarak kendi aralarında topladıkları burs ile projeye dahil olurken 3 öğrenciye her ay 200 TL burs vermeye başladı.

GÜRAL: "TESKİ ÇALIŞANLARINA GÖNÜLLÜ OLARAK VERDİKLERİ DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM"

TESKİ çalışanlarının projeye dahil olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Şafak Başa'yı makamında ziyaret ederken, "Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa'nın Filizleri Yetişiyor projesi tamamen gönüllük esaslı bir proje. Şu anda ilçemizde yüzün üzerinde öğrencinin eğitimine bu burs sayesinde bir nebze olsun destek oluyoruz. TESKİ çalışanlarına gönüllü olarak verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim" dedi.

BAŞA: "İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİMİZE FAYDAMIZ OLABİLİYORSA NE MUTLU BİZE"

İhtiyaç sahibi öğrencilere destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa; "Bu katkı ve duyarlılığı tüm TESKİ personeli olarak gösteriyoruz. Çalışma arkadaşlarımız gönüllerinden koptuğu kadar kendi aralarında bir para toplamaktadır. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize faydamız olabiliyorsa ne mutlu bize. Biz her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız." diye konuştu.

TESKİ GİRİŞİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ ASILDI

Ziyaretin ardından Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, TESKİ binası girişine projeye desteklerinden dolayı teşekkür plaketi astı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Süleymanpaşa'nın filizlerine bir destek de TESKİ'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement