Suluova Besi OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Suluova Besi OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı Yapıldı

Suluova Besi OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı Yapıldı

Suluova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi 36. Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali İ. Halil Çomaktekin başkanlığında yapıldı.

21.09.2013 12:52

Amasya Suluova Besi OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı yapıldı. Toplantıya Vali Çomaktekin'in yanı sıra Suluova Kaymakamı Hayati Taşdan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu ve diğer heyet üyeleri katıldı.

Toplantıda ilk olarak Vali Çomaktekin Suluova OSB hakkında bilgi aldı. Daha sonra 15 asil ve 15 yedek olmak üzere yeni müteşebbis heyet üyelerinin seçimi yapıldı. Ayrıca yeni heyet üyeleri arasından yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri belirlendi. Alınan karalara göre yeni müteşebbis heyeti ve yönetim kurulu başkanı Vali İ. Halil Çomaktekin oldu. Toplantıda yaptığı açıklamada Suluova ilçemizin önemli bir hayvancılık potansiyeline sahip olduğunu ve bu potansiyeli en iyi ve en karlı şekilde değerlendirebilmek için Besi Organize Sanayi Bölgesinin çalışmalarına hız vereceklerini ifade eden Vali Çomaktekin, modern hayvancılık yöntemleri ile çiftçilerimizin daha fazla gelir elde edebileceğini ve bu modern tekniklerin kullanılması konusunda hayvancılıkla uğraşan halkımıza destek olunacağını vurguladı.

Katılımcıların görüş alış verişinde bulunduğu toplantı, gündemde yer alan diğer maddelerin görüşülüp karara bağlanması ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Suluova Besi OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement