"Sümela'nın Şifresi-Temel" Filmi Ekibi Samsun'da - Son Dakika
Güncel

"Sümela'nın Şifresi-Temel" Filmi Ekibi Samsun'da

"Sümela\'nın Şifresi-Temel" Filmi Ekibi Samsun\'da

"Sümela'nın Şifresi-Temel" filminin yapımcısı, yönetmeni, senaristi ve başrol oyuncuları Samsun'a geldi.

07.01.2012 18:49

"Sümela'nın Şifresi-Temel" filminin yapımcısı, yönetmeni, senaristi ve başrol oyuncuları Samsun'a geldi.

Karadeniz halk kahramanı 'Temel', ilk kez bir sinema filminde izleyicisiyle tanıştı. Pek çok Karadenizlinin yaşadığı komik olayları tek bir kahramanın bünyesinde toplayan filmde Alper Kul, Aslıhan Güner, Ruhi Sarı, Salih Kalyon, Tarık Ünlüoğlu, Zafer Ergin, Altan Erkekli, Necip Memili, Ali Düşenkalkan, İsrafil Köse ve İsmail Hakkı gibi oyuncular rol aldı.

Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde izleyicileriyle buluşan filmin Temel karakterini canlandıran Alper Kul, "Biz de Mustafa Kemal Atatürk gibi Samsun'dan başladık. Bütün Türkiye'yi gezeceğiz. Özellikle Karadeniz'de en gelişmekte olan, yoğun göç alan ve kozmopolit hale gelmiş olan Samsun bizim için önemli bir şehirdir. Filmimizi Samsunlular ile birlikte tekrar izleyeceğiz ve izleyicilerin görüşlerini alacağız. Her türlü eleştiriyi kabul ediyoruz" dedi.

Filmde Temel'in en yakın arkadaşını canlandıran Ruhi Sarı ve imam rolündeki Çetin Altay, Samsun'a Samsunlularla filmi izlemeye geldiklerini belirterek, filmin Karadeniz'de çok büyük bir ilgi ile karşılandığını söylediler.

Güzel bir Karadeniz filmi yaptıklarını söyleyen Yönetmen Adem Kılıç ise, "Bizim kahramanımız Temel, Karadeniz'in kahramanı olduğu için filmimizi Karadeniz'de çektik. İkinci filmimizi de Samsun, Ordu, Giresun, Artvin gibi bütün Karadeniz'de çekmeyi düşünüyoruz. Hatta ikinci filmimiz daha maceraya dönük bir komedi olacak. Filmimize bütün Karadenizliler sahip çıktı" diye konuştu.

Sümela'nın Şifresi-Temel oyuncuları, Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde sevenleri ile söyleşi yapıp, imza dağıttıktan sonra vatandaşlarla birlikte filmi izlediler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Sümela'nın Şifresi-Temel' Filmi Ekibi Samsun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement