Suriye'de 3 İspanyol Gazeteci Kaçırıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suriye'de 3 İspanyol Gazeteci Kaçırıldı

Suriye\'de 3 İspanyol Gazeteci Kaçırıldı
21.07.2015 20:38  Güncelleme: 21:40

Suriye'nin Halep kentinde haber takibi yapan 3 gazetecinin kaçırıldığı öğrenildi. Yetkililer konuyla ilgili detaylı bilgi vermekten kaçındı.

İspanya Gazeteciler Federasyonu, Suriye'nin Halep kentinde bir haber takibinde bulunan 3 İspanyol gazetecinin kaçırıldığını duyurdu.

BAKANLIK HASSAS DURUM NEDENİYLE DETAYLI BİLGİ VERMEDİ

İspanya Dışişleri Bakanlığı, bu haberi doğrularken kaçırılma olayının çok hassas bir konumda bulunduğundan detaylı bilgi verilemeyeceği belirtti.

GAZETECİLERİN İSİMLERİ AÇIKLANDI

Araştırmacı gazetecilik yapan 3 İspanyol gazetecinin isimleri ise şöyle: Antonio Pampliega, José Manuel López ve Ángel Sastre.

KAÇIRILAN GAZETECİ IŞİD CİNAYETLERİNE IŞIK TUTMUŞTU

Antonio Pampliega adlı gazeteci İspanya'da yayınlanan "Cuatro" televizyonuna yaptığı bir programda daha öncede Suriye'de bulunmuş ve IŞİD terör örgütünün yaptıkları cinayetleri gözönüne sermişti. 3 İspanyol gazetecinin IŞİD tarafından kaçırılıp kaçırılmadığı henüz bilinmiyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriye'de 3 İspanyol Gazeteci Kaçırıldı - Son Dakika


Advertisement