Suriye'de İç Savaş - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suriye'de İç Savaş

06.09.2014 13:28

Suriye ordusuna bağlı savaş uçağının ülkenin kuzeyindeki Rakka kentini bombalaması sonucu 15 kişi öldü.

Suriye ordusuna bağlı bir savaş uçağının ülkenin kuzeyindeki Rakka kentini bombalaması sonucu 15 kişinin öldüğü bildirildi.

AA muhabirinin Suriye Genel Devrim Konseyinden (SRGC) aldığı bilgiye göre, orduya bağlı savaş uçağının terör örgütü Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) kontrolünde bulunan Rakka'nın Tel Abyad caddesindeki yerleşim yerini bombalaması sonucu 15 kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtildi.

Saldırı bölgesinde bazı evlerin yıkıldığı ve büyük hasar gördüğü ifade edilirken, sivil savunma ekiplerinin yıkılan evlerin enkazından ölü ve yaralı çıkarttığı dile getirildi.

Rakka iki yıldan bu yana IŞİD'in denetiminde bulunuyor. - Rakka

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'de İç Savaş - Son Dakika


Advertisement