Çatışma da Yaralanan Suriyeli Genç Öldü - Son Dakika
Güncel

Çatışma da Yaralanan Suriyeli Genç Öldü

Çatışma da Yaralanan Suriyeli Genç Öldü

Şanlıurfa Ceylanpınar İlçesi'nde Özgür Suriye Ordusu ile PYD güçleri arasında çıkan çatışma sırasında, göğsüne mermi isabet eden genç öldü.

17.07.2013 08:32  Güncelleme: 10:58

Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Ceylanpınar İlçesi'nin karşısında bulunan Haseki kentinde bağlı Rasulayn ilçesinde, Özgür Suriye Ordusu ile PKK'nın bu ülkedeki kolu olan PYD güçleri arasında çıkan çatışma sırasında, Ceylanpınar'da göğsüne isabet eden kurşunla yaralanan 17 yaşındaki Mahsun Ertuğrul tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Yine Suriye'den atılan kurşunla başından yaralanan 15 yaşındaki Ahmet Gündüz'ün tedavisi ise sürüyor.

İki gencin Özgür Suriye Ordusu ile PYD güçleri arasındaki çatışmada yaralandıkları olaylar, Suriye'nin Rasulayn ilçesiyle sınır komşusu olan Ceylanpınar'da meydana geldi. Özgür Suriye Ordusu'na mensup muhalifler ile PYD güçleri arasında dün öğlen saatlerinde çıkan çatışmada, Ceylanpınar'da 15 yaşındaki Ahmet Gündüz'ün başına kurşun isabet etti. Akşam saatlerinde de yeniden silah seslerinin duyulduğu Ceylanpınar'da halk paniğe kapılırken, sınıra yakın olan Aydınlık Mahallesi'nde yolda yürüyen Mahsun Ertuğrul'un göğsüne kurşun isabet etti. Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa'daki Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen 17 yaşındaki Mahsun Ertuğrul, gece geç saatlerde tedavi altına alındığı yoğun bakım ünitesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

AHMET GÜNDÜZ YOĞUN BAKIMDA

Ceylanpınar'da dün öğle saatlerinde yine Suriye'de muhalifler ile PYD arasında çıkan çatışma sırasında başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan 15 yaşındaki Ahmet Gündüz, Şanlıurfa'daki Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor.

Doktorlar, Gündüz'ün hayati tehlikesinin devam ettiğini, kurtarılması için tüm çabanın gösterildiğini söyledi. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çatışma da Yaralanan Suriyeli Genç Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement