Suriyeli Gençlerin Bıçaklı Kavgası - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Gençlerin Bıçaklı Kavgası

Suriyeli Gençlerin Bıçaklı Kavgası

İzmir'de Suriyeli iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişinin ölümüne diğerinin de yaralanmasına neden olduğu iddia edilen Suriye uyruklu 5 zanlı adliyeye sevk edildi

01.12.2013 13:45

İzmir'de Suriyeli iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişinin ölümüne diğerinin de yaralanmasına neden olduğu iddia edilen Suriye uyruklu 5 zanlı adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Konak ilçesi Basmane semtinde aralarında husumet olduğu iddia edilen Suriyeli iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada Havin Kırdi'nin ölümüne kardeşi Dmheş Kırdi'nin ise yaralanması olayına karıştıkları iddia edilen 5 kişi, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Suriye uyruklu 2 grup arasında Basmane semtinde çıkan kavganın olayda yaşamını yitiren Havin Kırdi ile M.A arasındaki kız meselesi yüzünden oluşan husumet nedeniyle çıktığı iddia edildi. İki şahsın daha önceden aynı mesele yüzünden tartışıp ayrıldıktan sonra olay günü konuyu konuşmak üzere bir araya geldikleri, tartışmanın büyümesi üzerine konuya dışarıdan dahil olan diğer kişilerin de katılımı ile kavganın 10-15 kişinin daha karıştığı bıçaklı kavgaya dönüştüğü öğrenildi.

Kavgada Ş.H. isimli şüphelinin Havin Kırdi'yi sırt bölgesinden 3 bıçak darbesiyle yaraladığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralının müdahaleye rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Olayda F.H. isimli zanlı tarafından yaralandığı iddia edilen Dmheş Kırdi'nin ise Alsancak Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildiği ve hayati tahlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olaydan sonra çalışma başlatan polis ekipleri, kavgada yaşamını yitiren Havin Kırdi ile kız meselesi yüzünden tartıştığı ileri sürülen M.A. ile olay yerine birlikte geldikleri kardeşleri İ.A, A.A. ve olayda bıçağı kullandıkları ileri sürülen Ş.H. ile kardeşi F.H'yi gözaltına aldı.

Tercüman eşliğinde ifadeleri alındığı öğrenilen zanlılar adliyeye sevk edildi.

Bıçaklı kavgaya karışan Suriye uyrukluların yaklaşık 3 ay önce Türkiye'ye geldikleri belirtildi.

Konak ilçesi Basmane semtinde Suriye uyruklu 2 grup arasında 29 Kasım günü çıkan bıçaklı kavgada Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yaralı olarak kaldırılan Havin Kırdi müdahaleye rağmen yaşamını yitirmiş, kardeşi Dmheş Kırdi ise hafif şekilde yaralanmıştı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriyeli Gençlerin Bıçaklı Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement