T.c. Rejiminin Başındakilere Bir Uyarı" Videosunda Konuşan 'Ebu Hanzala' da Gözaltına - Son Dakika
Güncel

T.c. Rejiminin Başındakilere Bir Uyarı" Videosunda Konuşan 'Ebu Hanzala' da Gözaltına

T.c. Rejiminin Başındakilere Bir Uyarı" Videosunda Konuşan \'Ebu Hanzala\' da Gözaltına

* 'Ebu Hanzala' ismiyle bilinen Halis Bayancuk da bu sabah yapılan terör operasyonunda gözaltına alındı.

24.07.2015 13:31

* 'Ebu Hanzala' ismiyle bilinen Halis Bayancuk da bu sabah yapılan terör operasyonunda gözaltına alındı.

Halis Bayancuk, IŞİD'e yakınlığıyla bilinen internet sitelerinde yapılan çağrı ile bayram sabahları organize edilen etkinliklere katılıp konuşmalar yapıyordu.

Bayancuk son olarak geçtiğimiz Ramazan bayramında İstanbul'daki etkinlikte konuşmuştu.

"Müslümanların evlerini sabah 5'te basarsanız, mahremiyetini çiğnerseniz, sizi Allah'a şikayet ederiz. Aklınızı başınıza alın" diyen Halis Bayancuk'ın konuşması, "T.C. Rejiminin Başındakilere Bir Uyarı" başlığıyla etkinliği organize eden gruplar tarafından sosyal medyada paylaşılmıştı.

İstanbul DHA

İstanbul'da bu sabah yapılan terör operasyonunda 'Ebu Hanzala' ismiyle bilinen Halis Bayancuk da gözaltına alındı. Halis Bayancuk, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Halis Bayancuk, IŞİD'e yakınlığıyla bilinen internet sitelerinde yapılan çağrı ile bayramların ilk günü Ömerli'de organize edilen etkinliklere katılıp konuşmalar yapıyordu.

En son geçtiğimiz Ramazan Bayramında İstanbul'daki etkinlikte konuşmuştu. Bayancuk, "Müslümanların evlerini sabah 5'te basarsanız, mahremiyetini çiğnerseniz, sizi Allah'a şikayet ederiz. Aklınızı başınıza alın" demişti.

Halis Bayancuk'ın bu konuşması "T.C. Rejiminin Başındakilere Bir Uyarı" başlığıyla etkinliği organize eden gruplar tarafından sosyal medyada paylaşılmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel T.c. Rejiminin Başındakilere Bir Uyarı' Videosunda Konuşan 'Ebu Hanzala' da Gözaltına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement