Yol Verme Kavgasında, Taksici Yayayı Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Yol Verme Kavgasında, Taksici Yayayı Bıçakladı

Şişli'de yolun karşısına geçmeye çalışan yaya ile taksi sürücüsü arasında yol verme kavgası çıktı. Çıkan kavgada taksici tartıştığı yayayı kolundan bıçakladı.

24.04.2018 11:37  Güncelleme: 12:09

İstanbul Şişli'de Halasgargazi Caddesi, Şişli Camii trafik ışıklarında meydana gelen olayda taksi sürücüsü ile yolun karşısına geçmeye çalışan Zeki Polat arasında yol verme tartışması çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taksi sürücüsü, Polat'a bıçakla saldırdı.

''BANA BIÇAKLA SALDIRARAK KOLUMDAN YARALADI''

Polat, aldığı bıçak darbesiyle sağ kolundan yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaralı Polat'ın koluna bez sararak ilk müdahaleyi yaptı. Olay sorası kolundan yaralanan Polat," Karşıdan karşıya geçiyordum. Trafik zaten yoğundu. Bana 'Ne yapıyorsun?' dedi. Ben de "karşıya geçiyorum" dedim. Sonra bana küfür etti. Ben de yanına giderek 'Neden küfür ediyorsun' dedim. Bana tekrar küfür edince ben de yumruk attım. Sonra bana bıçakla saldırarak kolumdan yaraladı" dedi.

Yol Verme Kavgasında, Taksici Yayayı Bıçakladı

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yaralı Polat polis aracıyla Hamidiye Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Olayı gerçekleştiren taksi sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı.

Yol Verme Kavgasında, Taksici Yayayı Bıçakladı
Yol Verme Kavgasında, Taksici Yayayı Bıçakladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yol Verme Kavgasında, Taksici Yayayı Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • TÜRK: Parkta gezer gibi karsiya aheste aheste gecmicen biraz seri olacan taksici hâkli 3 19 Yanıtla
    TUNÇ06: yürü be işine git mahluk... 2 1 M.KÖYLÜ: HADİ ORDAN YAYALAR HAKLIDIR 0 0 karadeniz kızı: agır malsın tedavi ol 0 0
  • Baki: Onemli bir kısmı sabikali, psikopatik vede dışlanmis.bunlarin istanbul baskani tum herkesi tehdit etmemismiydi, yine bir baska yetkilisi uber kullanan musterilere pkk dan beter, vatan haini dememismiydi.simdi bunun bu sozlerinden sonra siradan bir taksici nasil olur dusunun artik. 6 1 Yanıtla
  • Fatih: Dayiya bak yas 70 is bitmemis yumruk atiyor 6 1 Yanıtla
  • Pesküvitçi: Istanbulda taksi sayisi acilen 50 binin uzerine cikarilmalidir. 2 3 Yanıtla
  • ------------------: BU TAKSİCİLERİ ADAM GİBİ EGİTİN UBER YAYGINLAŞSIN AÇ KALSIN BÖYLE GEREKSİZLER 4 0 Yanıtla
  • Cevap : Dede: Googleden bak:)) 0 2 Yanıtla
  • Kral: Doydular trolar 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement