Taksiciler Kooperatif Oldu - Son Dakika
Güncel

Taksiciler Kooperatif Oldu

Taksiciler Kooperatif Oldu

Rize Milletvekili Hasan Karal ve Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, Cumhuriyet 82 Nolu Taksiciler Kooperatifi'nin açılışına katıldı.

28.10.2014 08:48  Güncelleme: 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açılış'a, Rize Milletvekili Hasan Karal ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Kosif, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muammer Atılgan, Şöförler Odası Başkanı Muzaffer Turan ve taksici esnafı katıldı.

82 Nolu Taksiciler Kooperatif Başkanı Yasin Taşçıoğlu yaptığı açılış konuşmasının ardından , Şöförler Odası Başkanı Muzaffer Turan ve Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muammer Atılgan Salon da bulunan Taksici esnafına görüşlerini bildirip kooperatiflerinin hayırlı olmasını dilediler.

ŞEHRİN HER KESİMİYLE DİYALOG DEVAM EDİYOR

Başkan Kasap, Taksiciler Kooperatifi'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Belediye seçimlerinden itibaren şehrimizi esnafının sorunlarını dinleyerek tüm paydaşlarla birlikte çözüm aramanın gayreti içerisinde olduk. Taksiciler kooperatifi Başkanı Yasin Taşçıoğlu Rize'ye ilk geldiğim günden itibaren diyalog içerisinde olduğum bir kişi. Kendisine kooperatifin kuruluşunda vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN KASAP'TAN TRAFİĞE YENİ TEDBİRLER

Rize'nin en önemli problemlerinden bir tanesinin trafik olduğunu belirten Başkan Kasap, "Rize'de var olan trafik sorunun temel noktası kullanımdan kaynaklanmaktadır. Gerekli tedbirleri alıp kurallara uyarsak, bu problemlerin azalacağına inancım tamdır. Bu manada çeşitli tedbirler aldık ve almaya da devam ediyoruz. Öncelik yayanındır yazan tabelaları yaya geçitlerimizin bulunduğu her noktaya koyduk. Şoför arkadaşlarımdan bunlara uymalarını özellikle rica ediyorum. Hatta her ay kurallara en çok uyan taksici şoför arkadaşımızı ödüllendirebiliriz. Bir şekilde topluma bu kuralları yaymamız gerekmektedir" dedi.

AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ KARAL, BİRLİK BERABERLİĞE DİKKAT ÇEKTİ

Rize'de her konuda birlik beraberliğin olması gerektiğini vurgulayan Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, "Rizelilerin hep bireysel hareket ettiği noktasında yaygın olan bir görüş vardır. Kurulmuş olan bu kooperatif sayesinde Rizelilerin bir araya gelip ortak kararlar alabileceği kanıtlanmış oldu. Taksici kardeşlerimizin böyle bir kollektif anlayış sergilemeleri önemli bir başarıdır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Taksiciler Kooperatif Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement