Taksim'de 13 katlı otelin cephesi alev alev yandı - Son Dakika
Güncel

Taksim'de 13 katlı otelin cephesi alev alev yandı

Taksim\'de 13 katlı otelin cephesi alev alev yandı

Hasan YILDRIM / Taksim'de 13 katlı otelin dış cephesinde yangın çıktı.

20.08.2021 19:50  Güncelleme: 21:07

Hasan YILDRIM/ Taksim'de 13 katlı otelin dış cephesinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, Beyoğlu, Şişli ve fatih itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınarak söndürüldü. Otelin üst katında mahsur kalan 15 kişi itfaiye merdivenine alınarak indirildi.

Tarlabaşı Bulvarı üzerinde bulunan 13 katlı otelin dış cephesinde saat 19.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede otelin bir cephesini kapladı.  İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yangına su ve köpük ile müdahale etti. Binanın çatı katında mahsur kalanlar korku dolu anlar yaşadı. Mahsur kalan 15 kişi itfaiye ekipleri tarafından merdiven uzatılarak kurtarıldı. Çatı katında kurtarılmayı bekleyen bir kadın ise itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmalarını cep telefonu ile kaydetmeye çalıştı.

Öte yandan cephedeki yangın söndürülerek, kontrol altına alındı. Taksim Meydanı'nda toplanarak, yangını izleyenler mahsur kalanların kurtarılmasını alkışlarla karşıladı. Görgü tanığı Ali Kıvanç "Biz Gezi Parkı'nda oturuyorduk. Şiddetli bir patlama sesi duyduk. Bir de baktık ki otel alev alev yanıyor" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksim'de 13 katlı otelin cephesi alev alev yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement