Taksim'de yapılan denetimde 4 ticari taksiye para cezası kesildi - Son Dakika
Güncel

Taksim'de yapılan denetimde 4 ticari taksiye para cezası kesildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri tarafından Taksim Meydanı'nda yapılan denetimde, 4 ticari taksiye para cezası kesildi ve araçlar bağlandı. Denetimde araçların ehliyet, ruhsat, çalışma belgesi ve belediye ruhsatları kontrol edildi. Ayrıca şoförlerin emniyet kemerini takıp takmadıkları, taksimetre açıp açmadıkları ve yolcu seçip seçmedikleri de denetlendi. 4 taksi şoförüne toplamda 4.064 TL para cezası kesildi ve ceza kesilen araçlar çekici ile çekildi. Bazı şoförler polis ekipleriyle tartıştı.

03.08.2023 21:27

Taksim'de yapılan denetim de 4 ticari taksiye para cezası kesildi

İSTANBUL - Taksim Meydanı'nda İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri tarafından yapılan denetimde, 4 ticari taksiye para cezası kesildi ve araçlar bağlandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı trafik polisleri tarafından Taksim Meydanı'nda taksicilere yönelik denetim yapıldı. Denetimde araçlar durdurularak taksi şoförlerinin ehliyet, ruhsat, çalışma belgesi ve belediye ruhsatlarını inceleyen ekipler, şoförlerin emniyet kemerini, taksimetre açıp açmadıklarını, yolcu seçip seçmediklerine yönelik kontrolleri yaptı. 4 taksi şoförüne 4bin 64 TL para cezası kesildi. Ceza kesilen araçlar bağlanarak çekici ile çekildi. Ceza yiyen şöfölerden bazıları polis ekipleri ile sözlü tartışma yaşadı. O anlar kameraya yansıdı.

Ceza kesilen taksi şöfölerinden Burhan B. yediği cezaya tepki gösterdi, "Değişime gidiyoruz diyoruz. Ceza yiyoruz. Yabancıya ben, yabancı dilim yok ki anlatayım. Kardeş ben değişime gidiyorum, arkadaki arabaya git dedim. Geldim, arabamı bağlıyorlar." şeklinde konuştu.

Taksim\'de yapılan denetimde 4 ticari taksiye para cezası kesildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Taksim'de yapılan denetimde 4 ticari taksiye para cezası kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement