Tapu Müdürlüğüne TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi - Son Dakika
Güncel

Tapu Müdürlüğüne TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi

Tapu Müdürlüğüne TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün "Sürekli Kurumsal Gelişim ve Modernizasyon Projeleri" kapsamında yürüttüğü faaliyetler ve performansı karşılığında TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanan Dörtyol Tapu Müdürlüğünün Belgeleri Dörtyol Tapu Müdürü Mehmet Karakulak'a verildi.

08.07.2013 16:25

Dörtyol Tapu Kadastro Müdürlü Mehmet Karakulak personeli ile birlikte Kaymakam H. Hasan Özyiğit' i makamında ziyaret etti. Kaymakam H.Hasan Özyiğit kabulde yaptığı konuşmada ülkemiz genelinde büyük beğeni toplayan kurumun yenilikleri ve çalışmalarının vatandaş memnuniyeti odaklı arttırılması büyük önem arz etmektedir. TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanan Dörtyol Tapu Müdürlüğünün başta kurum amiri olmak üzere tüm çalışanlarını tebrik ediyorum" dedi.

Dörtyol Tapu Kadastro Müdürü Mehmet Karakulak' da Artık eskisi gibi vatandaşımızın kuyrukta bekleme dönemi bitti vatandaşımız başvurusunu yapıyor eksik evrakı yoksa birkaç saat sonra mesaj geliyor ve şeffaf bir ortamda işlemini yapıyor bitiriyor bizlere her konuda desteğini esirgemeyen kaymakamımıza da çok teşekkür ediyorum dedi.

Ziyarete Tapu Kadastronu tüm personeli katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tapu Müdürlüğüne TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement