Taraftara Toma ile Müdahale - Son Dakika
Son Dakika Logo

Taraftara Toma ile Müdahale

Taraftara Toma ile Müdahale
13.08.2016 19:31

Taraftara TOMA ile müdahaleSüper Kupa final maçı için otobüslerle Konya'ya gelen Galatasaray taraftarı maçın oynanacağı Konya Büyükşehir Belediyesi Arena'nın önünde bekleyen Beşiktaş taraftarına saldırdı.

Taraftara TOMA ile müdahale

Süper Kupa final maçı için otobüslerle Konya'ya gelen Galatasaray taraftarı maçın oynanacağı Konya Büyükşehir Belediyesi Arena'nın önünde bekleyen Beşiktaş taraftarına saldırdı. Otobüsün kapısını kırıp inen Galatasaray taraftarı ellerinde pala, sopa ve taşlarla Beşiktaşlılara saldırdı. Ardından Beşiktaş taraftarının da birbirine saldırması üzerine 1 Galatasaray taraftarı bacağından bıçakla hafif yaralandı. Ambulansta tedavisi tamamlanan taraftar daha sonra kaldırımda bir süre bekledi. Taraftar polisin Toplumsal Olaylara Müdahale Aracıyla, tazyikli su ile müdahale etti. Müdahalenin ardından iki taraftar dağıldı.

HASTANEYE KALDIRILAN 4 TARAFTARIN DURUMU IYI

Galatasaraylı taraftarın Ankara- Konya karayolunun 60'ıncı kilometresinde Beşiktaşlı taraftara saldırması sonucu her taraftardan da yaralanan Arda Toptaş (16), Muhammed Vefa Kaplan (17), Erdal Zülifar (41) ve Muammer Bölükbaş (59) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taraftara Toma ile Müdahale - Son Dakika


Advertisement