Tarkan'ın Kızı Liya'nın İsminin Anlamı Nedir? - Son Dakika
Güncel

Tarkan'ın Kızı Liya'nın İsminin Anlamı Nedir?

Tarkan\'ın Kızı Liya\'nın İsminin Anlamı Nedir?

Beş yıllık sevgilisi Pınar Dilek ile 2016 yılında evlenen Tarkan'ın 13 Temmuz günü Liya ismini verdiği kızı dünyaya geldi? Tarkan'ın kızına koyduğu isim Liya ne demek?

14.07.2018 11:53

MEGASTAR TARKAN BABA OLDU

Tarkan, Almanya konserinde tanışıp kısa süre sonra sevgili olduğu ile beş yıllık ilişki sürecinin ardından 2016 yılında rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi.

Geçtiğimiz yılın sonuna doğru Tarkan sosyal medya üzerinden eşi Pınar Dilek'in hamile olduğunu duyurmuştu ve 13 Temmuz günü de kızları Liya dünyaya gözlerini açtı. Baba olmanın heyecanı ve sevinci içinde olan Tarkan, sevincini yine sosyal medyadan kızının ilk fotoğrafıyla beraber paylaştı.

Tarkan'ın Kızı Liya'nın İsminin Anlamı Nedir?

SABRIN EN GÜZELİ

ve Pınar çiftinin kızları Liya'nın dünyaya gelmesiyle beraber Liya isminin anlamı da merak konusu oldu. Megastar Tarkan'ın kızı Liya'nın anlamı, "sabırlı, sabrın en iyisi, sabrın en güzeli, en sabırlı" demek. Kur'an da yer almayan Liya ismi Arapça kökenli bir isimdir.

''GÜNEŞ GİBİ DOĞDU HAYATIMIZA''

Kızı dünyaya gelen Tarkan'ın soyal medyadan paylaştığı ilk mesaja ise takipçilerinden sayısız beğeni ve yorum aldı. Sosyal medyadan kızının fotoğrafıyla beraber "Kızımız Liya dünyaya geldi :)

Güneş gibi doğdu hayatımıza. Tarifi kelimelerle mümkün olmayan

çooooook güzel duygular içindeyiz…" notu oldu.

Tarkan'ın Kızı Liya'nın İsminin Anlamı Nedir?

Son Dakika Güncel Tarkan'ın Kızı Liya'nın İsminin Anlamı Nedir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement