Rize'nin Pazar İlçesi'nde başına sert cisimle vurularak öldürülen 75 yaşındaki Ekrem Bengli'nin cesedi tarlada bulundu.
Dün akşam saatlerinde evde çıkan ve bir daha geri dönmeyen Ekrem Bengli'nin yakınları polise kayıp ihbarında bulundu. Sabah saatlerinde bölgede arama çalışması başlatılırken, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Spor Salonu'nun arka tarafında çocuklar tarlada bir erkek cesedi olduğunu fark etti. Durumun polise bildirilmesi üzerine yapılan incelemede cesedin kayıp olarak aranan Ekrem Bengili'ye ait olduğu tespit edildi.
Yapılan incelemede başına sert cisimle vurularak öldürülen Bengili'nin, pantolonunun arka cebinin dışarıda olması, cinayetin hırsızlık amacıyla işlendiği ihtimalini gündeme getirdi. Bengli'nin cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bu arada Bengli'nin yakınları cinayeti bölgeye çalışmak üzere gelen Gürcistan uyruklu işçilerin işlemiş olabileceğini ileri sürdü. - Rize/ Pazar
Son Dakika › Güncel › Tarlada Cesedi Bulundu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.