Tarsus Belediyespor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Güncel

Tarsus Belediyespor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Tarsus Belediyespor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

TKBL'de mücadele edecek Tarsus Belediyesi 2012-2013 sezonun ilk antrenmanını yaptı.

01.08.2012 22:07  Güncelleme: 22:04

Mehmet Çelebi Spor Salonunda Tarsus Belediyespor Kulübü Asbaşkan Hikmet Avşar, Belediyespor yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Gürbüz, Genel Menajer Melahat Aydın ,Antrenör Erdal Yeğin ve yardımcı antrenör Özlem Şencan nezaretinde ilk antrenmanına çıkan Tarsus temsilcisinde oyuncuların oldukça neşeli olduğu görüldü.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki tüm takımlara başarılar dileyen Asbaşkan Hikmet Avşar, sporculara kazasız, belasız bir sezon dileğinde bulunarak, "Bu yıl 2 kategorinde mücadele edeceğiz. Onun için her zamankinden daha çok çalışacağız. İnşallah başarılı oluruz. Sezonun Tarsus Belediyesi'ne ve diğer takımlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah transferlerimizle ve oyuncularımızla bu yıl ligde iddialı bir konuma geleceğiz, söz sahibi olacağız. Tüm takımlara sakatlıksız ve başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum" dedi.

Belediyespor Kulübü yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Gürbüz, Genel Menajer Melahat Aydın, yardımcı antrenör Özlem Şencan ve masör Onur Kulaksız iyi bir ve başarı bir sezon geçirme temennisinde bulundular.

Son olarak söz alan Antrenör Erdal Yeğin, amaçlarının iyi bir hazırlık dönemi geçirmek olduğunu söyledi.

Yeğin, "Bu yıl zor bir görev bizi bekliyor. Her iki kulvarda mücadele edeceğiz. Tarsus'a Euroleague ligini getirdik. Benim için çok anlamlı. Özellikle Euroleague liginde ve Türkiye Liginde zor bir hedef seçtik. Bu hedefe adım adım yaklaşmak lazım. Bizde bunu başarabilecek bir güçte bir ekibiz. Programlı ve yaptığımız işe gerçekten konsantre olduğu zaman sakatlıklar zor geliyor. Onu için iyi ve programlı çalışalım. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Oyuncular da iyi dilek temennisinde bulunurken, takım çalışmalara başladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tarsus Belediyespor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement