Tarsus'ta Trafik Kazası 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tarsus'ta Trafik Kazası 1 Ölü, 4 Yaralı

Tarsus\'ta Trafik Kazası 1 Ölü, 4 Yaralı

Kaza, saat 22.30 sıralarında ilçeye bağlı Gazipaşa Mahallesi kontrollü hemzemin geçit yakınında meydana geldi.

02.11.2013 10:34

Kaza, saat 22.30 sıralarında ilçeye bağlı Gazipaşa Mahallesi kontrollü hemzemin geçit yakınında meydana geldi. Sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 CHH 42 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce tren geçişi için kapalı halde bulunan bariyerlere daha sonra da refüjdeki elektrik direğine çarptı. Kazada Metin Elbasan(23) olay yerinde hayatını kaybederken araçta bulunan Sedat Turan,Türker Tunç, Murat Gönen ve Ayhan Parlak yaralandı.

Vatandaşlar tarafından araç içerisinden çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Tarsus Devlet ve Medical Park Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Kazanın şiddetiyle otomobilin çarptığı elektrik aydınlatma direği devrilirken, otomobil hurdaya döndü. Kazayı gören bir vatandaş, kendisinin hemzemin geçidi yanında işe gitmek için servis beklediği sırada ilçenin kuzeyinden güneyine doğru bir otomobilin aşırı hızlı bir şekilde geldiğini hemzemin geçidinin kapalı olan bariyerlerine çarptıktan sonra elektrik aydınlatma direğine çarpıp devirdikten sonra durabildiğini söyledi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tarsus'ta Trafik Kazası 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement