Tartıştığı annesini bıçaklayıp kendini eve kilitlemişti; psikiyatri kliniğinde tedaviye alındı - Son Dakika
Güncel

Tartıştığı annesini bıçaklayıp kendini eve kilitlemişti; psikiyatri kliniğinde tedaviye alındı

KONYA'da tartıştığı annesi Fatma Ş.'yi (57) bıçaklayıp yaraladıktan sonra kendisini eve kilitleyen ve polis tarafından gözaltına alınan Samet Ş. (23), savcılık kararıyla Konya Beyhekim Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Psikiyatri Kliniğinde tedaviye alındı.

16.03.2023 12:36  Güncelleme: 12:40

KONYA'da tartıştığı annesi Fatma Ş.'yi (57) bıçaklayıp yaraladıktan sonra kendisini eve kilitleyen ve polis tarafından gözaltına alınan Samet Ş. (23), savcılık kararıyla Konya Beyhekim Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Psikiyatri Kliniğinde tedaviye alındı. Yaralanan Fatma Ş.'nin de kaldırıldığı hastanede tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olay, geçen salı saat 13.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akşemsettin Mahallesi Uçar Sokak'taki 4 katlı binanın 3'üncü katında meydana geldi. Samet Ş., belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı annesi Fatma Ş.'yi, mutfaktan aldığı bıçakla önce elinden, ardından karnından bıçakla yaraladı. Kanlar içinde kalan Fatma Ş., ihbarla gelen sağlık ekiplerince Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Fatma Ş.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KENDİNİ EVE KİLİTLEDİ

Samet Ş. ise polise teslim olmamak için kendisini eve kilitledi. Kapıyı kırarak içeri giren ekipler, Samet Ş.'yi gözaltına aldı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen Samet Ş., daha sonra adliyeye sevk edildi. Samet Ş., soruşturma kapsamında savcılık tarafından Konya Beyhekim Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Psikiyatri Kliniğinde tedaviye alındı.

Tartıştığı annesini bıçaklayıp kendini eve kilitlemişti; psikiyatri kliniğinde tedaviye alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tartıştığı annesini bıçaklayıp kendini eve kilitlemişti; psikiyatri kliniğinde tedaviye alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement