Tasarruf Yöntemlerini Paylaştılar Kazandılar! - Son Dakika
Güncel

Tasarruf Yöntemlerini Paylaştılar Kazandılar!

Tasarruf Yöntemlerini Paylaştılar Kazandılar!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin Facebook üzerinden düzenlediği "Türkiye Enerjisini Topluyor" yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

26.06.2013 14:12

Profilo'nun Facebook üzerinden gerçekleştirdiği Türkiye Enerjisini Topluyor yarışmasında her gece tüm fişleri kapatmadan yatmayan Yasemin Candemir birinci oldu.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin 2010'dan bu yana devam eden ve evlerde enerji tasarrufunu arttırmayı hedefleyen Türkiye Enerjisini Topluyor projesine paralel olarak Facebook üzerinde düzenlediği yarışmanın kazananları belli oldu. Yarışmaya katılan yüzlerce kullanıcı yaratıcı ve özgün enerji tasarrufu yöntemlerini Türkiye Enerjisini Topluyor Facebook sayfasında video ve fotoğraflarla paylaştı. Jüri tarafından belirlenen en iyi dört fikrin sahipleri, Profilo'dan çeşitli ödüllerin sahibi oldu.

Yarışmanın ödülleri Profilo'dan enerji tasarrufu sağlayan ürünler

Yarışmanın birincisi İstanbul'dan Yasemin Candemir A++ enerji sınıfı LowFrost Profilo BD3058W3VV buzdolabı, ikincisi yine İstanbul'dan Oğuz Akdeniz A+ enerji sınıfı BM4221EG bulaşık makinesi, üçüncüsü Gaziantep'ten Nilgün Çetin A+++-%10 enerji sınıfı CM1001ETR çamaşır makinesi, dördüncüsü İzmir'den Nihal Yeşil ise kompresör teknolojisi sayesinde 2400 Watt gücünde olmasına rağmen sadece 1200 Watt'lık enerji tüketen ve böylece %50 enerji tasarrufu sağlayan VS6PT1266 elektrikli süpürgenin sahibi oldu. Yarışmanın birincisi Yasemin Candemir ayrıca Derya Baykal'ın KanalTürk'te yayınlanan Derya'nın Dünyası programına katılarak kendi tasarruf yöntemlerini ekrandan da izleyiciyle paylaşma fırsatı elde etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tasarruf Yöntemlerini Paylaştılar Kazandılar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement