Tat Konserve Ev Dışı Tüketim Fuarı Edt Expo'da - Son Dakika
Güncel

Tat Konserve Ev Dışı Tüketim Fuarı Edt Expo'da

Tat Konserve Ev Dışı Tüketim Fuarı Edt Expo\'da

Tat Konserve AŞ, Türkiye'de ve dünyada ilk kez düzenlenen ev dışı tüketim fuarı EDT Expo'da, standı ve özel aktiviteleriyle yer almaya hazırlanıyor.

26.03.2013 15:08

Tat Konserve AŞ, Türkiye'de ve dünyada ilk kez düzenlenen ev dışı tüketim fuarı EDT Expo'da, standı ve özel aktiviteleriyle yer almaya hazırlanıyor. Türkiye'de 16 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşan ev dışı tüketim sektörüne ait ürünler, 28-31 Mart tarihleri arasında Beylikdüzü'nde bulunan CNR Expo Fuar Merkezi'ndeki EDT Expo Fuarı'nda sergilenecek.

Koç Grubu gıda şirket çatısı altında Sek, Maret, Pastavilla gibi markaları da barındıran Tat Konserve A.Ş, Türkiye'de ve dünyada ilk kez düzenlenen ev dışı tüketim fuarında ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

28-31 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan CNR Expo Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan EDT Expo'da, Tat Konserve Sanayii AŞ; bünyesinde bulunan Tat, Pastavilla, Sek, Maret markalarıyla yer alacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, ziyaretçiler, Tat Konserve standında; 400 çeşitten fazla ürünü hakkında bilgi alma fırsatı bulurken, Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi (USLA) şeflerinin Tat Konserve ürünleriyle gerçekleştireceği gösterilerle birbirinden lezzetli yemekleri de tadabilecekler. USLA şeflerinin, Türk ve dünya mutfaklarından en güzel örnekleri sergileyeceği yemeklerin hepsi Tat Konserve çatısı altında bulunan ürün çeşitleri kullanılarak hazırlanacak ve standa gelen tüm ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Türkiye'de son yıllarda gösterdiği gelişimle yurt içinde 16 milyar dolar büyüklüğe ulaşan ev dışı tüketim ürünleri sektörü, hedef pazar alıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye'den pek çok markanın yanı sıra başta Akdeniz ülkeleri olmak üzere, Orta Doğu, Körfez ülkeleriyle Rusya'dan toplam 350 firma ve 50 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi beklenen fuar, yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda turizm, otelcilik, hastahane, üniversite, yeme içme sektörü satın alma temsilcileriyle gıda toptancılarını hedefliyor.

Tat Konserve'nin ev dışı tüketim kanalına yönelik ürünlerini doğrudan karar vericilerle buluşturmak, yeni ürünlerini sunmak amacıyla katılım göstereceği fuarda USLA'nın usta aşçıları elinden çıkacak lezzetler de Tat standındaki misafirlere buluşacak. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tat Konserve Ev Dışı Tüketim Fuarı Edt Expo'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement