Tayfa Bisiklet Grubu Samsun'a Pedallıyor - Son Dakika
Güncel

Tayfa Bisiklet Grubu Samsun'a Pedallıyor

Tayfa Bisiklet Grubu Samsun\'a Pedallıyor

Muratpaşa Belediyesi’nin destekleriyle Aykut Şahin, Mehmet Ertuğrul, Onur Kuş, Ragıp Karalar ve Berk Uzun’dan oluşan Cumartesi Tayfa bisiklet grubunun, 19 Mayıs’ta Samsun’da sona erecek 3. Geleneksel Cumhuriyet Değerleri Bisiklet Turu başladı.

07.05.2018 10:58

Muratpaşa Belediyesi'nin destekleriyle Aykut Şahin, Mehmet Ertuğrul, Onur Kuş, Ragıp Karalar ve Berk Uzun'dan oluşan Cumartesi Tayfa bisiklet grubunun, 19 Mayıs'ta Samsun'da sona erecek 3. Geleneksel Cumhuriyet Değerleri Bisiklet Turu başladı.

Muratpaşa Belediyesi çalışanlarından oluşan Cumartesi Tayfa bisiklet grubu, Çanakkale ve Ankara'nın ardından bu kez Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 99 yıl önce bağımsızlık ateşinin yaktığı Samsun'a pedallıyor. Yaklaşık bin kilometrelik yolculuk için grup üyeleri, Aykut Şahin, Mehmet Ertuğrul, Onur Kuş, Ragıp Karalar ve Berk Uzun Cumartesi Muratpaşa Belediyesi'nden pedala bastı. Bisikletçileri Belediye Başkanı Ümit Uysal, uğurlarken kendilerine bu zorlu yolculukta başarılar diledi.

Muratpaşa bisikletçileri, 14 gün planlanan 3. Geleneksel Cumhuriyet Değerleri Bisiklet Turunda sadece 2 gün mola verecek. 12 gün aralıksız yol almayı hedefleyen bisikletçiler, 19 Mayıs'ta ulaşacakları Samsun'da Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katılacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tayfa Bisiklet Grubu Samsun'a Pedallıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement