Tayini Çıkan Kaymakamlara Vali İrfan Balkanlıoğlu Tarafından İftar Yemeği Verildi - Son Dakika
Güncel

Tayini Çıkan Kaymakamlara Vali İrfan Balkanlıoğlu Tarafından İftar Yemeği Verildi

Tayini Çıkan Kaymakamlara Vali İrfan Balkanlıoğlu Tarafından İftar Yemeği Verildi

Afyonkarahisar'da görevlerini sürdürürken başka illere tayini çıkan ve önümüzdeki günlerde ilden ayrılacak olan Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk ile Sandıklı, Çay, Dazkırı ve İscehisar Kaymakamları için Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından bir veda yemeği verildi.

07.08.2013 12:28

Veda yemeğine Vali Balkanlıoğlu ve Eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu, İkmal Komutanı İkm. Alb. Gökhan İsmet Gülmez ve Eşi Bayan Hülya Gülmez, tayinleri çıkan Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, Çay Kaymakamı Hayati Taşdan, Dazkırı Kaymakamı Mustafa Kutlu ve İscehisar Kaymakamı Murat Kütük ve eşlerinin yanısıra ilimizde görevli diğer Vali Yardımcıları ile İlçe kaymakamları eşleri ile birlikte katıldı.

İlden ayrılacak olan Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara hitaben bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, "İlimizde görev yapmakta olan bir vali yardımcımız ile dört kaymakamımızın muhtelif yerlere tayinleri çıktı. Arkadaşlarımız ilimizdeki görevleri sırasında başarılı çalışmalara imza attılar. Gayretlerinden ve yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar çalışma açısından güzel bir il, umarım sizlerde memnun kalmışsınızdır. Bizler tayine tabiyiz. İnşallah yeni görev yerlerinizde de mutlu ve mesut olursunuz. İlimizden tayin olan arkadaşlara tayin oldukları yerlerde başarılı olmalarını temenni ediyorum. dedi.

Veda yemeği sırasında söz alarak kısa birer konuşma yapan Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, Sandıklı Kaymakamı Ali Candan ve Çay Kaymakamı Hayati Taşdan ilimizden güzel duygularla ayrıldıklarını belirterek başta Vali İrfan Balkanlıoğlu olmak üzere il ve ilçelerindeki çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.

Vali Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu tarafından tayinleri çıkan Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk ile ilçe kaymakamları ve eşlerine hediyeleri verildi. Ayrıca Vali Balkanlıoğlu, İçişleri Bakanlığınca tüm Mülki idare amirleri ile Kaymakam Adaylarına gönderilen tablet bilgisayarları sahiplerine teslim etmesi ile veda yemeği sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tayini Çıkan Kaymakamlara Vali İrfan Balkanlıoğlu Tarafından İftar Yemeği Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement