Tayland'ta Boğularak Ölen İş Adamına Gözüyaşlı Veda - Son Dakika
Güncel

Tayland'ta Boğularak Ölen İş Adamına Gözüyaşlı Veda

Tayland\'ta Boğularak Ölen İş Adamına Gözüyaşlı Veda

Tayland’ın Phuket adasına iş görüşmesi için giden ve boğularak hayatını kaybeden Beta Mensucat Dış Ticaret Şirketi ortaklarından 45 yaşındaki Yalçın Dağdelen, Bursa’da son yolculuğuna uğurlandı.

12.07.2014 15:14

Tayland'ın Phuket adasına iş görüşmesi için giden ve boğularak hayatını kaybeden Beta Mensucat Dış Ticaret Şirketi ortaklarından 45 yaşındaki Yalçın Dağdelen, Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı.

Bursalı işadamı Yalçın Dağdelen 4 arkadaşıyla tekstil malzemesi ithalatı için Tayland'a gitti. Puket Adası'nda bulunan Le Meridien Phuket Beach Oteli'nin plajında uyarı levhası olmayınca denize giren 2 çocuk babası Dağdelen, dalgaların arasında kaldı. Cankurtaranlar tarafından denizden çıkarılan işadamı, hastaneye götürülmek istenirken yolda hayatını kaybetti.

Tayland'daki işlemlerin ardından Dağdelen'in cenazesi Bangkok üzerinden uçakla İstanbul'a ardından da Bursa'ya getirildi. Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Şube Daire Başkanlıği morgunda bekletilen cenaze, öğle saatlerinde buradan alınarak, evinin önüne götürüldü.

İşadamının cenazesi daha sonra Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Camisi'ne getirildi. Cenaze törenine ailesi, yakınları, iş dünyasından arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Eşi, çocuğa ve yakınlarının gözyaşlarına boğulduğu cenaze, öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası İhsaniye Mezarlığı'nda toprağa verildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tayland'ta Boğularak Ölen İş Adamına Gözüyaşlı Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement