Tekirdağ'da "Vatan İçin Afrin Kardeşliği" Kan Bağışı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da "Vatan İçin Afrin Kardeşliği" Kan Bağışı

Tekirdağ\'da "Vatan İçin Afrin Kardeşliği" Kan Bağışı

Yeşilay Tekirdağ Şubesi 1-7 Mart Yeşilay Haftası çerçevesinde "Vatan için Afrin Kardeşliği" kan bağışı kampanyası düzenledi.

01.03.2018 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilay Tekirdağ Şubesi 1-7 Mart Yeşilay Haftası çerçevesinde "Vatan için Afrin Kardeşliği" kan bağışı kampanyası düzenledi.

Yeşilay Tekirdağ Şubesi tarafından Tekira AVM önünde düzenlenen kan bağışı kampanyasında, Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar ve Türk Kızılayı Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen de görev aldı. Vatandaşların kampanyaya gösterdiği ilgi, Kızılay görevlilerini memnun etti.

Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar, "Kampanyamızın adı 'Vatan için Afrin Kardeşliği' kan bağışı kampanyasıdır. Yeşilay Haftasını bu hafta boyunca yapacağımız etkinliklerin en anlamlısıdır bizim için. Bugünün önemini de daha iyi ifade ettiğini düşünüyoruz. Dolayısıyla vatanımızı, milletimizi, devletimizi, bayrağımızı aziz ve ebedi kılmak istiyoruz. Bunun için sağlıklı bedenen ve ruhen güçlü nesillere evlatlara ihtiyacımız var. Bu mücadele vatan mücadelesidir. Evlatlarımızı bağımlılıklardan ve kötü tehlikelerden hep beraber korumayı amaç edindik" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da 'Vatan İçin Afrin Kardeşliği' Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement