Tekirdağ Hırsızları Çamaşırıyla Kovaladı Hırsızları Çamaşırıyla Kovaladı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Hırsızları Çamaşırıyla Kovaladı Hırsızları Çamaşırıyla Kovaladı

Tekirdağ Hırsızları Çamaşırıyla Kovaladı Hırsızları Çamaşırıyla Kovaladı

Tekirdağ'da bir markete giren 2 hırsızın çıkarttığı gürültüye uyanan market sahibi İ.K., şüphelileri çamaşıryla kovaladı.

13.12.2012 12:36

Tekirdağ'da bir markete giren 2 hırsızın çıkarttığı gürültüye uyanan market sahibi İ.K., şüphelileri çamaşıryla kovaladı. Kovalama anı güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul'dan Tekirdağ'a gelen Murat Akarsu ve Hüseyin Girgin, öncekigün sabaha karşı Altınova Mahallesi'ndeki İ.K.?ya ait markete kilidi, demir kesme makası ile keserek girdi. Bu sırada marketin arka odasında uyuyan İ.K., şüphelilerin çıkarttığı gürültüye uyandı. Market sahibini karşılarında gören şüpheliler kaçarken, İ.K. şüphelileri çamaşırlarıyla kovaladı. Bu anlar marketin güvenlik kameralarına yansıdı.

Şüphelile marketten bir şey çalmaya fırsat bulamazken, İ.K. durumu polise bildirdi. Hırsızlık zanlılarının geldiği otomobilin plakasını belirleyen ekipler, Murat Akarsu ve Hüseyin Girgin'i kent çıkışında yakaladı. İfadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Hırsızları Çamaşırıyla Kovaladı Hırsızları Çamaşırıyla Kovaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement