Pazardaki limon hırsızlığı kamerada
Tekirdağ'ın Saray ilçesinde kurulan semt pazarında bir kadının seyyar tezgah üzerinden aldığı limonları poşete doldurup, hızla kaçması güvenlik kameralarına yansıdı.
Saray'da kurulan semt pazarındaki tezgahtan bir kadının limon çalması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Babasına yardımcı olmak için o sırada limon tezgahının başında bulunan Muhammed Soylu'nun (16) tezgaha iki kadın geldi. Kadınların biri limonlara bir süre inceledikten sonra Soylu'dan poşet istedi. Soylu, başka müşterisiyle ilgilenirken, aldığı poşetlere yaklaşık 10 tane limon koyan kadın, hızla bölgeden uzaklaşarak kaçtı. Olayı görenlerin müdahalede bulunmadığı kadın limonlarla birlikte gözlerden kayboldu.
Limonun kilosunu 7 liradan sattıklarını belirten Soylu, kaçan kadının peşinden gitmediğini söyledi. Soylu, Kadın geldi poşet istedi. Limonları poşete koyduktan sonra kaçtı. Yaklaşık 10 limon aldı. İhtiyacı olduğunu söyleseydi ben verirdim, alıp kaçmasına gerek yoktu dedi.
Son Dakika › Güncel › Tekirdağ Pazardaki Limon Hırsızlığı Kamerada - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.