Teleferikte Sürpriz Evlenme Teklifi - Son Dakika
Güncel

Teleferikte Sürpriz Evlenme Teklifi

Teleferikte Sürpriz Evlenme Teklifi

Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşım A.Ş.'de çalışan 27 yaşındaki Emrah Demir, hemşire olan arkadaşı 24 yaşındaki Merve Fındık'a teleferikte sürpriz evlenme teklifi yaptı.

30.12.2015 13:32

Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşım A.Ş.'de çalışan 27 yaşındaki Emrah Demir, hemşire olan arkadaşı 24 yaşındaki Merve Fındık'a teleferikte sürpriz evlenme teklifi yaptı. Yüksekten korkan Merve Fındık, teleferikte endişeli anlar yaşarken, 'Benimle evlenir misin?' afişini görünce şaşkınlık yaşadı. Emrah Demir'in uzattığı yüzüğü parmağına takan Fındık, "Evet" yanıtı verdi. İki genç teleferikten indikten sonra 1400 rakımda pasta kesti.

Büyükşehir Belediyesi'nin bir süre önce hizmete aldığı Bağbaşı Yaylası'ndaki teleferik, zaman zaman ilginç anlara sahne oluyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşım A.Ş.'de çalışan Emrah Demir, arkadaşlarıyla, İstanbul'da hemşire olarak çalışan arkadaşı Merve Fındık'a sürpriz hazırladı. Denizli'ye gelen arkadaşını teleferiğe götüren Emrah Demir, teleferik hareket edip Bağbaşı Yaylası'na çıkarken Fındık'a evlenme teklif etti.

Teleferik hareket ettikten sonra yükseklikten korkan ve heyecanlı anlar yaşayan Merve Fındık, Emrah Demir'in arkadaşlarının, 'Benimle evlenir misin?' afişini açması üzerine önce şaşkınlık yaşadı. Ardından Serbest, diz çökerek cebinden yüzük çıkarıp, kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu. Şaşkınlıkla beraber mutluluk yaşayan Fındık, "Evet" diyerek teklifi kabul etti.

Evliliğe ilk adımı atmanın mutluluğunu 1400 metre rakımdaki teleferikte yaşayan iki genç, daha sonra bu anı Bağbaşı Yaylası'nda pasta keserek kutladı. Merve Fındık, hiç beklemediği bir anda evlilik teklifi aldığını, kendisine yapılan sürprizle şaşkına döndüğünü belirterek, çok mutlu olduğunu söyledi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Teleferikte Sürpriz Evlenme Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement