Temel Atıldı Bir Yıl Geçmeden Açıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Temel Atıldı Bir Yıl Geçmeden Açıldı

Temel Atıldı Bir Yıl Geçmeden Açıldı
18.09.2009 01:45

Ankara'da Kurulan Kargın Yenice Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Geçen Yıl Temelini Attığı Kırşehir İli Kaman İlçesi Kargın Yenice Kasabasında Yaptırdığı Çok Amaçlı Spor Salonu'nu Senesi Dolmadan Açtı.

Ankara’da kurulan Kargın Yenice Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, geçen yıl temelini attığı Kırşehir ili Kaman ilçesi Kargın Yenice kasabasında yaptırdığı Çok amaçlı Spor Salonu’nu senesi dolmadan açtı.

Türkiye’de kasaba ilköğretim okullarında belki de bir ilki başararak spor salonunu açan dernek yöneticileri ve yardımseverler, açılış günü uzaktaki Yenicelilerin de yoğun katılımı ile coşkulu bir günü beraber yaşadılar.

Açılışa, Dernek Başkanı Ramazan Tekinarslan, Belediye Başkanı Hızır Bozdoğan ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu başkanı Hilmi Gökçınar da katıldı.

Öğrencilerin, kasabalının ve çevrenin ihtiyaçlarına yanıt verecek düzeyde planlanan salon 300 bin liraya mal oldu. Çok Amaçlı Salon 350 kişi kapasitesiyle, sporun yanısıra, tiyatro, konser gibi sanatsal, sosyal etkinliklere uygun olarak düzenlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Temel Atıldı Bir Yıl Geçmeden Açıldı - Son Dakika


Advertisement