Temel Reis'in Sağlıklı Pideleri - Son Dakika
Güncel

Temel Reis'in Sağlıklı Pideleri

Temel Reis\'in Sağlıklı Pideleri

1957'den beri Türkiye'nin en sevdiği lezzet duraklarından biri olan Fatih Karadeniz Pidecisi, geleneksel lezzetlerden biri olan tarihi Karadeniz pidesini, ıspanakla buluşturdu.

27.05.2013 16:41

Fatih Karadeniz Pidecisi, içerdiği yüksek orandaki demir, iyot, kalsiyum ve vitaminler ile çizgi filmlere bile konu olan ıspanağı Karadeniz pidesiyle buluşturdu. Pidelerinde Karadeniz'in tamamen doğal yöresel malzemelerini kullanan Fatih Karadeniz Pidecisi, kıymalı, peynirli, kavurmalı, kuşbaşılı pide çeşitlerinin yanında farklı bir lezzet olan Ispanaklı Pide'yi de meraklıları için hazırladı

Leziz pideleri ve güler yüzlü hizmeti ile kalpleri ve damakları fetheden Fatih Karadeniz Pidecisi, Ispanaklı Pide ile gurme bir lezzet arayanların karşısına çıkıyor. Bir saat boyunca kaynatılan ıspanağın muhteşem peynir kreması ile buluşmasından ortaya çıkan benzersiz bir lezzet Ispanaklı Pide, hafif ve sağlıklı bir tat arayanların damaklarını şenlendiriyor. Sebze severleri memnun eden Ispanaklı Pideler, Fatih Karadeniz Pidecisi'ne özel sunumu ile pide severleri bekliyor. Dumanı üzerinde sağlıklı bir lezzet, yemek yemeyi sağlıkla bütünleştirenlerin vazgeçilmezi olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Temel Reis'in Sağlıklı Pideleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement