Temsili Askerlik Yapacak Mehmetçikler'in Ellerine Kına Yakıldı - Son Dakika
Güncel

Temsili Askerlik Yapacak Mehmetçikler'in Ellerine Kına Yakıldı

Edirne'de temsili askerlik uygulamasına katılacak engelliler için asker uğurlama töreni düzenlendi.

08.05.2015 17:01  Güncelleme: 13:46

Edirne Jandarma Komutanlığı tarafından Raika, Faika, Şaika Özel Eğitim Okulu bahçesinde düzenlenen uğurlama töreninde okul müdürü özel bir günde toplanmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, gururu yaşatan organizasyonun hazırlanmasında emeği olan Jandarma Alay Komutanı Albay Kamuran Ersan'a teşekkür etti.

Öğrenciler adına konuşan Armağan Alırat da temsili olarak da olsa vatan borcunu ödemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek,"Vatan borcumuzu ödemek için yola çıktı. Şehitlerimiz gibi ödemeyi elbette arzu ederdik ama bu mümkün olmadığından temsili olarak borcumuzu ödeyebiliyoruz" dedi.

Engelli Uğur Sarıoğlu'nun annesi Nurşen Sarıoğlu öpmeye kıyamadığım diye seslendiği oğluna "Kınalı kuzum asker annesi olmanın mutluluğun yaşıyorum, güle güle git, güle güle gel" diye konuştu.Engelli öğrencilerin dans gösterilerinin ardından 11 Mayıs Pazartesi günü temsili askerlik uygulamasıyla bir günlük askerlik görevini icra edecek 10 engelli gence anneleri tarafından ellerine kına yakıldı.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Jandarma Alay Komutanı Ersan asker adaylarını tebrik etti.

Temsili Askerlik Yapacak Mehmetçikler\'in Ellerine Kına Yakıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Temsili Askerlik Yapacak Mehmetçikler'in Ellerine Kına Yakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement