Teröristin Cenazesi Adli Tıp'tan Alındı - Son Dakika
Güncel

Teröristin Cenazesi Adli Tıp'tan Alındı

Teröristin Cenazesi Adli Tıp\'tan Alındı

Sultangazi'de karakola saldırı gerçekleştiren teröristin cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

14.09.2012 15:48

Sultangazi'de karakola saldırı gerçekleştiren teröristin cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Polis ile avukatlar arasında cenaze aracının çıkış yönü hakkında tartışma yaşanırken, polis Adli Tıp'a yürümek isteyen gruba müdahale etti.

Sultangazi 75. Yıl Polis Merkezi'ne bombalı saldırı gerçekleştiren terörist İbrahim Çuhadar'ın cenazesi ailesi ve avukatlar tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Cenazenin çıkışı sırasında avukatlar ile polis arasında aracın çıkış yönü hakkında tartışma yaşanırken, avukatlar bir süre cenaze aracını bulunduğu ilerlemesine izin vermedi. Daha sonra polis ekipleri de cenaze aracının avukatların istediği yöne gitmesine müsaade etmedi. Bu sırada Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde bekleyen DHKP-C sempatizanı bir grup Adli Tıp Kurumu'na doğru gelmek isteyince polis gruba müdahale etti. Polis yaklaşık 30 kişiyi gözaltına alarak emniyete götürdü.

Terörist Çuhadar'ın cenazesi Sarıyer Armutlu ve Gazi Cemevi'ne götürülmesinin ardından Gazi Mezarlığı'na defnedilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Teröristin Cenazesi Adli Tıp'tan Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement