Tijen Ziyal'in "Dünya Denizleri ve İnsan" Sergisi Torium'da - Son Dakika
Güncel

Tijen Ziyal'in "Dünya Denizleri ve İnsan" Sergisi Torium'da

Tijen Ziyal\'in "Dünya Denizleri ve İnsan" Sergisi Torium\'da

Tijen Ziyal' in objektifinden "Dünya Denizleri ve İnsan" isimli fotoğraf sergisi 23 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında Torium' da sanatseverlerle buluşuyor.

25.10.2013 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tijen Ziyal, günümüzde Dünya'daki en önemli çevre sorunu olarak değerlendirilen genetik çeşitliliğin azalmasına ve nesli tükenen sualtı canlılarının korunmasına dikkat çekmek amacıyla "Dünya Denizleri ve İnsan" isimli fotoğraf sergisi düzenliyor.

Tijen Ziyal' in objektifinden Batik, Torium ve Şişli Sualtı Spor Kulübü'nün katkılarıyla hazırlanan "Dünya Denizleri ve İnsan" isimli fotoğraf sergisi 23 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında Torium' da sanatseverlerle buluşuyor.

Hakan Başar ve Osman Tezel'de Dünya Denizlerinden çektikleri fotoğraflar ile sergiye değer katıyorlar.

Deniz kirliliğine karşı bilinçlendirmeyi arttırmak amacıyla sergi süresince yapılacak çekiliş ile 10 kişi Şişli Sualtı Spor Kulübü'nden ücretsiz dalış eğitimi alma fırsatı yakalayacak. Çekilişe katılmak için size en yakın Batik mağazasına uğramanız ve hediye çekinizi almanız yeterli olacak.

"Dünya Denizleri ve İnsan" fotoğraf sergisi 10 Kasım tarihine kadar 10.00 - 22.00 saatleri arasında 2.kat Torium sergi salonunda ücretsiz gezilebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tijen Ziyal'in 'Dünya Denizleri ve İnsan' Sergisi Torium'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement