Tır Alev Aldı, Taşıdığı 4 Yeni Otomobil Küle Döndü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tır Alev Aldı, Taşıdığı 4 Yeni Otomobil Küle Döndü

Tır Alev Aldı, Taşıdığı 4 Yeni Otomobil Küle Döndü
11.03.2015 11:09

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, TIR'ın çekici balatalarının aşırı ısınması sonucu çıkan yangında, araçta bulunan 8 yeni otomobilden 4'ü yanarak hurdaya döndü.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, TIR'ın çekici balatalarının aşırı ısınması sonucu çıkan yangında, araçta bulunan 8 yeni otomobilden 4'ü yanarak hurdaya döndü.

Olay, dün gece Bursa- Yalova yolu Orhangazi girişinde meydana geldi. Bursa'daki bir otomobil fabrikasından yüklediği sıfır kilometre 8 otomobili İstanbul'a götürmek için yola çıkan Osman Altunkaynak (40) yönetimindeki 34 BD 6012 plakalı TIR'ın çekici bölümündeki balatalar, Orhangazi girişinde sıkışınca alev aldı.

Lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, bir anda büyüdü ve dorse üzerinde bulunan sıfır kilometre otomobillere sıçradı. Yangında, 8 otomobilden 4'ü alev aldı. TIR'ı yol kenarına çeken sürücü Osman Altunkaynak aracından inerek yangın tüpleri ile yangına müdahale etti. Altunkaynak, yangın tüpleri bitince bu kez yol kenarındaki bir işletmede bulunan tüpleri alarak alevlere müdahale etti. Yangın, bu sırada olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınıp söndürüldü.

4 otomobilin kullanılamaz hale geldiği yangınla ilgili soruşturmaya başlandı. Kamyon sürücüsü ise Orhangazi girişinde bir anda lastiklerin alev aldığını, müdahale etmesine rağmen söndüremediğini söyledi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tır Alev Aldı, Taşıdığı 4 Yeni Otomobil Küle Döndü - Son Dakika


Advertisement