Tkbl Şampiyonu Galatasaray Odeabank medyayla buluştu
Ekrem Memnun "Oyunumuzu oturtamadık. Buna rağmen şampiyonluğu kazanmayı başardık. Oyuncularımı yürekten kutluyorum"
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonu Galatasaray Odeabank, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da bulunan GSStore'da yapılan medya gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Galatasaray Odeabank'ın yabancı oyuncularının, milli takım kamplarına katılmak için İstanbul'dan ayrıldığı, bu yüzden de şampiyonluk kutlamasına katılamadıkları medya etkinliğinde Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun ve sarı-kırmızılı takımın Türk oyuncuları, şampiyonluk kupasıyla basın mensuplarına poz verdi.
Sezon boyunca özellikle kadro yapısıyla ilgili büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten Ekrem Memnun, "En önemli sıkıntımız kadro oldu. Bu yüzden oyunumuzu oturtamadık. Buna rağmen şampiyonluğu kazanmayı başardık. Oyuncularımı yürekten kutluyorum.Takımları problemler, sıkıntılar daha çok bir araya getiriyor. Başarılarda, altındaki hikayeler önemli oluyor. Bizi hikayeler bir araya getiriyor. Geçen yıl farklı zorluklar yaşadık. O zorlukların etrafında birleştik. Müthiş bir başarı yaşadık. Bu yıl da farklı sıkıntılarımız oldu. Oyuncularımız yaşadığımız problemlerin üstesinden gelmeyi başardı. Konsantrasyonu çok üst seviyede tutmayı becerebildiler." ifadelerini kullandı.
Son Dakika › Güncel › Tkbl Şampiyonu Galatasaray Odeabank Medyayla Buluştu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.